Fii la curent cu piața imobiliară și
cu cele mai noi subiecte din industrie.

Cum sa devii independent financiar din imobiliare? – Bogdan DINU – Caruta cu Bani – Imobiliarium PODCAST nr.8

În această ediție a Imobiliarium Podcasts, discuția cu Bogdan – condusă de Mihai Cima, fondatorul Imobiliarium – atinge subiecte de interes pentru noi toți, de la ce înseamnă independența financiară, potențialul economic al României (dat fiind că Bogdan nu locuiește în țară, în prezent), zona investițională în imobiliare și până la gestionarea veniturilor și cheltuielilor lunare.

Vezi episodul »

Locuințele in 2023 – de patru ori mai accesibile decât în 2009 – Gabriel Voicu – Vicepresedinte SVN Romania – Imobiliarium PODCAST nr.7

Gabriel Voicu este una dintre figurile-reper din piața imobiliară din România, devenind, de-a lungul timpului, una dintre cele mai puternice voci din industrie. Cu o complexă experiență, Gabriel a fost implicat în performanța multor proiecte rezidențiale și și-a pus amprenta în întregul proces de vânzare al acestora, de la strategii de marketing, comunicare sau lansare și până la coordonarea și trainigul echipelor de vânzări.
Andreea a lansat recent și un Masterclass dedicat zonei rezidențiale, ca urmare a experienței sale vaste, cumulate în lucrul cu zeci de proiecte rezidențiale din țară. Întreaga sa expertiză este organizată într-un curs structurat cu toate informațiile necesare lansării unui ansamblu rezidențial.

Vezi episodul »

Profesionalizarea pietei imobiliare din Romania – Andreea Comsa – Imobiliarium PODCAST nr.6

Andreea Comșa este unul dintre cele mai sonore nume din piața de real estate. În urmă cu 15 ani, Andreea a fondat Premier Estate Management, devenită astăzi una dintre cele mai importante companii de servicii imobiliare din țară.

Andreea a lansat recent și un Masterclass dedicat zonei rezidențiale, ca urmare a experienței sale vaste, cumulate în lucrul cu zeci de proiecte rezidențiale din țară. Întreaga sa expertiză este organizată într-un curs structurat cu toate informațiile necesare lansării unui ansamblu rezidențial.

Vezi episodul »

Investim sau nu intr-un apartament de vacanta? Daniel Tudor – The Concept – Imobiliarium PODCAST nr.5

Daniel Tudor este unul dintre cei mai vizibili jucatori din piata de imobiliare din ultimii ani si datorita experientei lui din imobiliare din ultimii 16 ani a reusit alaturi de Mihai Cima in acest podcast sa sintetizeze de ce este important sa investesti intr-un apartament la malul marii.

Aflăm în dezbaterea acestui podcast alături de Daniel Tudor si Mihai Cima daca un apartament de vacanta este o investite buna sau nu.

Vezi episodul »

Dezvoltări noi pe terenurile din Bucuresti si Ilfov – Cătălin Gavrilă – Crosspoint – IMOBILIARIUM PODCAST nr.4

În acest podcast vom descoperi împreună o privire de ansamblu asupra terenurilor din Capitală și împrejurimi din ultimii ani și dezvoltările acestora, dar mai ales despre terenurile care și-au restrâns oferta tot mai mult disponibilitatea. Așadar, despre ce dezvoltări vom mai vedea în viitor, în ce tip de proiecte rezidențiale, cu ce fel de beneficii, cu ce tip de facilități sau în ce zone, aflăm în dezbaterea acestui podcast alături de Cătălin Gavrilă si Mihai Cima.

Vezi episodul »

Autoritatile si imobiliarele in 2023 – Bogdan Alecu – Ziarul Financiar – Imobiliarium Podcast ep.3

Bogdan Alecu este unul dintre cei mai reputați jurnaliști din presa economică din România și coordonează des subiecte de real estate din piața locală, regională și internațională. Bogdan mai gestionează și suplimente și emisiuni de profil ale celei mai mari publicații economice din România, unde acoperă rolul de Editor – Ziarul Financiar.

Vezi episodul »

Reguli de aur pentru a deveni proprietar sau investitor în imobiliare – Iancu Guda – Banii in miscare – Imobiliarium Podcast ep.2

Analistul financiar Iancu Guda a explicat în interviul acordat lui Mihai Cima pentru podcasturile Imobiliarium care sunt argumentele pentru care este bine să fii proprietar, care sunt regulile pentru o investiție corectă într-un imobil și care sunt perspectivele evoluțiilor de prețuri pentru case, apartamente și terenuri.

Vezi episodul »

De ce nu scad preturile in imobiliare? Bogdan Iliescu – Nusco Imobiliara – Imobiliarium Podcast ep.1

Sectorul imobiliar este unul dintre primele care încasează orice șoc al pieței economice, iar ultimii trei ani au înregistrat mai multe provocări, de la criză sanitară globală, inflație fluctuantă și până la război. În discuția noastră cu Bogdan Iliescu, Director Comercial al dezvoltatorului imobiliar Nusco Imobiliara, vom afla de nu au scăzut prețurile în piața rezidențială locală.

Vezi episodul »