12 ianuarie 2024

Cum vinde brandingul în imobiliare? Mugurel Frîncu – Brand Scientist și fondatorul metodei DeepLink  – Imobiliarium PODCAST nr.11

Mugurel Frîncu – Brand Scientist si fondatorul metodei DeepLink

Mihai Cima – fondator Imobiliarium

Lumea business-ului este tot mai complexă. Lupta pentru crearea unui avantaj competitiv solid se dă la intersecția a trei discipline. Psihologie analitică, Branding și Design.

Ce face un Brand Scrientist?

Un Brand Scientist le înțelege în profunzime și fructifică potențialul.

Mugurel Frîncu se distinge ca unul dintre cei mai apreciați specialiști în domeniu. Colaborând cu branduri de prestigiu în sectorul business și guvernamental, atât la nivel național, cât și internațional, fiecare client a fost o treaptă esențială în maturizarea sa profesională ca Brand Scientist.

În noul episod al Imobiliarium Podcast, Mugurel Frîncu se alătură lui Mihai Cima pentru a explora răspunsurile la întrebări fundamentale în lumea brandingului. De la Brandingul de proiect până la cel de dezvoltator, de la strategia de brand până la revoluționara metodă DeepLink în branding, acest podcast aduce în prim-plan perspectivele care aduc piața imobiliară la un nivel superior de profesionalism în marketing.

Distribuie pe:

Mai multe
articole