9 noiembrie 2023

Locuințele in 2023 – de patru ori mai accesibile decât în 2009 – Gabriel Voicu – Vicepresedinte SVN Romania – Imobiliarium PODCAST nr.7

Mihai Cima – fondator Imobiliarium

Gabriel Voicu – Vicepresedinte SVN Romania

Gabriel Voicu este una dintre figurile-reper din piața imobiliară din România, devenind, de-a lungul timpului, una dintre cele mai puternice voci din industrie. Cu o complexă experiență, Gabriel a fost implicat în performanța multor proiecte rezidențiale și și-a pus amprenta în întregul proces de vânzare al acestora, de la strategii de marketing, comunicare sau lansare și până la coordonarea și trainigul echipelor de vânzări.

Expertiza lui de peste 15 ani, i-a adus astăzi două importante roluri: Vicepreședinte al SVN România și Sales Manager pentru cel mai mare ansamblu rezidențial dezvoltat după 1989, aflat în portofoliul SVN România – Cosmopolis.

În ediția din cadrul #ImobiliariumPodcasts, Mihai Cima moderează o discuție amplă, precum experiența lui Gabriel, și acoperă subiecte de la prețuri – unul dintre cele mai dezbătute subiecte în prezent – accesibilitatea la noile locuințe, randamente, impactul tehnologiei în piața de profil și până la pasiunea vânzătorilor de real estate din România și vânătoarea acestora de macarale.


Distribuie pe:

Mai multe
articole