22 decembrie 2023

Ce facem cu banii puși deoparte? Educație financiară și educație imobiliară cu  Adrian Asoltanie  – Imobiliarium PODCAST nr.10

Adrian Asoltanie – Antreprenor – Trainer – Speaker

Mihai Cima – fondator Imobiliarium

Adrian Asoltanie este trainer, speaker și antreprenor de aproape 20 de ani și până la 40 de ani a facut greșelile financiare pe care le facem cu toții în viața. Asa incepe descrierea lui Adrian Asoltanie chiar pe site-ul lui de prezentare și este clar că puterea exemplului ne aduce doza de interes maximă pentru a-l citi cu atentie dar și pentru a asculta podcastul despre educație financiară și educație imobiliară, moderat de Mihai Cima – fondatorul Imobiliarium.

Educația este cea mai bună investiție, este ceea ce Adrian reușeste să ne transmita de fiecare dată când îl ascultăm și faptul că în România educația financiară nu este un subiect pe care îl intâlnim ca materie în școli ne face să fim și mai atenți la toate recomandările făcute în această direcție mai ales cand vine vorba de educația copiilor noștri.

Economiile fiecăruia sunt un subiect destul de sensibil iar Adrian Asoltanie punctează foarte bine prin faptul că există doar câteva metode de a produce și înmulți banii dar există nenumărate metode de a-i pierde. Lipsa de educație financiară este extrem de scumpă atât din punct de vedere financiar dar și emoțional și relațional.


Distribuie pe:

Mai multe
articole