Termeni de utilizare

Prin utilizarea acestui site, sunteti de accord cu Termenii de utilizare prezentati. Acesti termeni de utilizare pot fi modificati de catre Imobiliarium in orice moment. Va rugam sa consultati acest site in mod regulat.

 

Termeni si conditii

Evenimentul Imobiliarium, ce are loc in Bucuresti, Romania, este organizat de catre Universum Events SRL.

Toate referirile ulterioare la eveniment din acest document, vor fi facute de catre organizatorul legal, Universum Events SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile dintre Universum Events si dumneavoastra, cand achizitionati un bilet, va inregistrati pentru orice eveniment sau conferinta sau participati la un chestionar organizat de catre Universum Event SRL. Prin achizitionarea unul bilet, inregistrarea pentru un eveniment sau conferinta organizata de catre Universum Events sau completarea unui chestionar sunteti de accord sa se conformeze si respecte acesti termeni si conditii. Ar trebui sa cititi cu atentie acest document. Universum Events isi rezerva drepturile de a schimba acesti termeni si conditii in orice moment. Orice termeni si conditii modificate vor fi postate pe acest site.

 

Declaratia de consimtamant

Prin prezenta imi dau acordul pentru Universum Events SRL pentru a colecta, procesa și utiliza datele mele personale în scopul achiziționarii biletului meu și pentru orice altă utilizare la care am consimțit.

 

Achizitionarea biletelor

Prin prezenta imi dau consimțământul pentru datele obligatorii și voluntare colectate de la mine în curs de cumpărare și / sau înregistrarea biletelor vândute de Universum Events SRL. In continuare, imi dau permisiunea ca datele mele sa fie salvate. Confirm că voi putea oferi Universum Events SRL un interval de timp rezonabil pentru a-mi elimina detaliile în orice moment voi decide ca nu mai doresc să fie stocate. Am luat la cunoștință și accept că datele mele vor fi folosite în scopuri comerciale, în conformitate cu această politică de Protecția Datelor și Declarația de Consimțământ și vor fi păstrate în acest scop. În cazul în care doriți ca datele dvs. să fie eliminate trebuie să trimiteti o solicitare in scris catre Universum Events SRL. Cererile vor fi procesate într-o perioadă de 30 de zile după ce email-ul a fost trimis către imobiliarium @ universum.ro

 

Inregistrarea biletelor

Prin prezenta imi dau consimțământul pentru Universum Events SRL de a utiliza în scopul procesării înregistrării biletului gratuit sau în alt mod, datele obligatorii și orice alte date voluntare am oferit în momentul înregistrării unui bilet de intrare gratuit pe platforma de înregistrare din cadrul Imobiliarium și alte evenimente partenere organizate. Am luat la cunoștință și accept că datele mele vor fi folosite în scopuri comerciale, în conformitate cu politica de Protecția Datelor și Declarația de Consimțământ și vor fi păstrate în acest scop.

Înregistrarea pentru Imobiliarium, care are loc în spatiul special amenajat din parcarea Brico Depot Baneasa, este posibilă doar prin înregistrarea online pe www.imobiliarium.ro sau prin completarea unui scurt formular la punctul de înregistrare a evenimentului, unde participanții trebuie să completeze numele complet, adresa de e-mail și numărul de telefon, tipul de locuinta dorit si bugetul care se doreste a fi alocat pentru locuinta.

Copiilor sub varsta de 18 ani li se permite să intre în expoziție numai în cazul în care sunt însoțiți de unul dintre părinți sau tutori legali.

Copiii sub varsta de 18 ani care vor complete formularul de înregistrare pe propria răspundere isi vor exprima consimțământul pentru Universum Events SRL pentru a colecta, procesa și utiliza datele lor cu caracter personal în scopul procesării înregistrării la Targului Imobiliarium și pentru orice altă utilizare la care se ei au consimțit.

Toți participanții, inclusiv copiii sub varsta de 18 ani, pot fi fotografiati sau filmati de fotograful și / sau cameramanul oficial al Universum Events SRL si sunt de acord ca imaginea lor să fie folosita în materiale promoționale de către Universum Events SRL.

 

Sondaj online

Prin prezenta imi dau acordul pentru Universum Events SRL pentru a stoca orice informație voluntară pot oferi în cursul participării la un sondaj on-line. Am luat la cunoștință și accept că datele mele vor fi folosite în scopuri comerciale, în conformitate cu politica de Protecția Datelor și Declarația de Consimțământ și vor fi păstrate și depozitate în acest scop.

 

Utilizarea datelor personale in scopuri publicitare

Universum Events SRL nu va vinde numele, adresa, adresa de e-mail, informațiile cărții de credit sau informații personale unei terțe părți fără permisiunea dumneavoastră.

Prin înregistrarea la Imobiliarium, sunteți de acord că profilul dvs. va fi vizibil în MYCONNECTOR – platforma networking care facilitează comunicarea, mesajele și întâlnirile de afaceri care au loc inaintea, pe parcursul și după eveniment. Veti putea contacta si fi contactat prin e-mail de către furnizorii și expozanții prezenți la evenimentul Imobiliarium. Decizia acceptarii acestor invitații vor fi la discreția dumneavoastra.

Imi dau acordul pentru Universum Events SRL de a stoca următoarele tipuri de date ale profilului meu pentru scopuri interne:

 • Date obligatorii și voluntare colectate în momentul achiziționării biletelor.
 • Date obligatorii și voluntare colectate în momentul înregistrării unui bilet de intrare gratuită, precum și data înregistrării biletului.
 • Informatii oferite voluntar atunci când particip la sondaje online.
 • Dacă am optat pentru a primi detalii prin email despre evenimente asemanatoare sunt de accord ca Universum Events SRL să analizeze și să utilizeze datele mele cu scopul de a-mi comunica unele mesaje promotionale pe teme și produse relevante în legătură cu evenimentele si promotiile Universum Events SRL .
 • Dacă am furnizat numărul meu de telefon mobil accept ca Universum Events SRL sa ma contacteze prin SMS-uri în legătură cu evenimentele pentru care am achiziționat un bilet sau care ar putea fi de interes.
 • In plus, sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie folosite la analiza matematică și statistică în scopuri publicitare (notare). Cu toate acestea, adresa mea de e-mail poate fi utilizata în scopuri publicitare numai cu acordul meu expres.
 • De asemenea, imi dau consimțământul pentru ca datele mele să fie actualizate și completate cu date suplimentare.
 • Imi dau consimțământul pentru Universum Events SRL sa colecteze date referitoare la mine din surse care aparțin domeniului public și sa le salveze pe acestea, împreună cu datele mele personale care sunt deja sub controlul Universum Events SRL. Imi dau consimțământul pentru Universum Events SRL sa analizeze aceste date recent colectate, împreună cu datele deja sub controlul lor și sa le utilizeze în scopul mesajelor de publicitate direcționate către mine pe teme și produse relevante în legătură cu târgurile comerciale și / sau expozanți de interes.
 • Constientizez ca pot fi fotografiat sau filmat de fotograful și / sau cameramanul oficial al Universum Events SRL si sunt de acord ca imaginea mea să fie folosita în materiale promoționale de către Universum Events SRL.

 

Informatii personale

Atunci când informațiile personale (de exemplu, numele, adresa de e-mail, adresa de lucru, numere de telefon și alte informații de contact) sunt furnizate prin intermediul site-ului Universum Events SRL sau direct catre noi prin e-mail, dau acordul Universum Events SRL pentru:

 • Prelucrarea si administrarea datelor cu character personal pentru a efectua toate actiunile necesare influentarii cererilor si instructiunilor tale.
 • Menținerea unui registru de comunicații de intrare și de ieșire (de exemplu, e-mail) pentru a procesa datele personale așa cum se arată în această declarație de confidențialitate.
 • Universum Events SRL poate colecta, de asemenea, următoarele informații despre tine: Informațiile pe care le furnizezi prin completarea formularelor de pe site-ul nostru; Numele și adresa plată; adresa de e-mail și numarul de telefon; card de credit, card de debit sau alte informații bancare; Data de nastere; de identificare fiscală sau numărul de TVA (dacă este cazul).

Dacă ne contactați putem păstra o evidență a corespondenței.

Informațiile pe care le primim de la agentiile de referinte de credit și de detectare a fraudelor sau a altor părți terțe le putem utiliza pentru a verifica informațiile dumneavoastra. Este posibil să vă rugăm să completați chestionare în scopuri de cercetare, cu toate că nu trebuie neaparat să răspundeti la ele. Preferințele dvs. personale legate de evenimente și informațiile pe care le împărtășiti cu noi cu acordul dumneavoastră prin intermediul unor terțe părți, cum ar fi corespondența Facebook, marturii, fotografii, blog-uri, scrieri, studii de satisfacție a clienților sau de servicii de comunicații pentru clienți, care s-ar putea să ne trimiteți.

 

Dreptul la acces

Aveti dreptul de a primi o copie pentru datele dumneavoastră personale deținute de Universum Events SRL, în conformitate cu Actele de Protecție a Datelor sub rezerva anumitor excepții. Solicitările de o copie a datelor personale pot fi trimise prin email la imobiliarium @ universum.ro

 

Dreptul la rectificare sau stergere

În cazul în care Universum Events SRL deține informații incorecte despre dvs. care au fost prezentate inițial de către dumneavoastră prin intermediul site-ului, aveți dreptul de a avea datele modificate. În plus, aveți dreptul de a avea orice informații pe care le-ati trimis la noi prin intermediul site-ului șterse. Pentru a solicita dreptul la rectificare și / sau ștergere vă rugăm să trimiteți cererea dvs. la  imobiliarium @ universum.ro. Cererile trebuie să includa:

 • Numele si adresa dvs.
 • O descriere specifica a datelor care doriti sa fie rectificate

Vă rugăm să rețineți că pentru Universum Events SRL nu este necesar sa rectifice sau sa ștearga datele dvs. în cazul în care acest lucru v-ar împiedica respectarea obligațiilor contractuale la Universum Events SRL sau în cazul în care este necesar ca Universum Events SRL sa proceseze (inclusiv sa retina) datele personale pentru un scop legal în conformitate cu actele privind protecția datelor.

 

Siguranta

Siguranta informațiilor personale este important pentru noi. Cu toate acestea, nici o metodă de transmitere prin internet, sau orice modalitate de transmitere electronică, nu este 100% sigura. Prin urmare, în timp ce noi ne straduim sa utilizam mijloace acceptabile comercial pentru a proteja informațiile dvs. personale, Universum Events SRL nu poate garanta securitatea absolută și nu poate accepta nici o responsabilitate în cazul în care securitatea informațiilor personale este compromisă. Atunci când introduceți informații sensibile (cum ar fi numărul de card de credit) pe formularele noastre de înregistrare sau de ordine, noi vom cripta aceste informații.

 

Universum Events SRL își rezervă dreptul de a modifica această politică de protecția datelor și declarația de consimțământ în orice moment. Toate modificările vor fi postate pe pagina de start și în alte locuri pe care noi le considerăm adecvate, astfel încât să fiți înștiințați de schimbările apărute.

 

Restituire și politica de anulare

Toate achizițiile de bilete pentru conferințe și evenimente sunt nerambursabile în integralitatea lor. Biletul tău rămâne proprietatea Universum Events SRL si este o licență personal revocabilă, care poate fi retrasă, iar admiterea refuză în orice moment, rambursarea prețului de înregistrare tipărit.

În cazul puțin probabil al anulării unei conferințe sau a unui eveniment, răspunderea Universum Events SRL este limitată la impartirea taxelor de inregistrare platite care raman dupa ce cartile de credit si procesul de plata a pachetelor de acces au fost efectuate si deduse.

Este strict interzis pentru orice companie, organizație sau participant să încerce să găzduiască sau să organizeze orice eveniment împreună cu, adiacent la sau tinzând să fie legat de Imobiliarium sau filialele sale, fără permisiunea prealabilă și cooperarea Universum Events SRL. În cazul încălcării acestor termeni biletele cumpărate de către organizator și filialele acestora vor fi prestate nule, fără restituire, iar Universum Events SRL poate beneficia, de asemenea, de daune.

Biletele cumpărate sunt pentru uz personal sau pentru compania dvs. și nu trebuie să fie re-vândute sau transferate în scopuri comerciale, în nici un caz, inclusiv  utilizarea ca parte a oricărei promovări sau competiții. În cazul în care a existat o re-vânzare sau tentative de re-vânzare de bilete (sau orice altă încălcare a acestui termen), ne rezervăm dreptul de a anula biletele cu pricina, cu efect imediat.

Ne rezervam dreptul de a anula orice achiziție de bilet făcută de către orice persoană sau organizatie pe care am considerat-o în mod rezonabil ca ar putea fi asociată cu un broker de bilete.

Universum Events SRL își rezervă dreptul de a refuza accesul la orice eveniment sau conferință persoanelor care prezintă orice comportament pe care îl consideră inacceptabil, sau pentru încălcarea termenilor și condițiilor.

Universum Events SRL nu va fi responsabil pentru biletele care sunt pierdute sau furate.

Utilizarea neautorizată a echipamentelor fotografice și de înregistrare video la evenimente și conferințe este interzisă. Vă oferiți consimțămantul să se filmeze și inregistreze participanții la orice eveniment sau conferință.

Universum Events SRL nu va fi răspunzator pentru nici un prejudiciu de pierdere sau deteriorare a oricărei persoane sau a proprietății din orice cauză (cu excepția decesului sau vătămării corporale ca urmare a neglijenței Universum Events SRL sau pentru orice alt tip de răspundere care nu poate prin lege să fie exclusă sau limitată).

Schimbările de nume solicitate vor fi efectuate în mod gratuit până la 30 de zile înainte de începerea evenimentului. Nici o schimbare de nume nu va fi efectuată cu 7 zile înainte de începerea evenimentului, iar drepturile asupra biletului de acces achiziționat vor fi pierdute.

Pentru întrebări legate de înregistrare sau pentru asistență cu privier la orice probleme de înregistrare, vă rugăm să ne contactați la  imobiliarium @ universum.ro

 

Politica de anulare, amanare sau substituire a evenimentului

Universum Events SRL nu este responsabil pentru eventualele pierderi sau daune ca urmare a unei substituții, modificări, anulari sau amânări a unui eveniment. Universum Events SRL nu își asumă nici o răspundere în circumstanțele în care un eveniment este anulat, reprogramat sau amânat din cauza unui fenomen natural neprevăzut sau orice alt fenomen care face desfășurarea unui eveniment imposibilă, ilegală sau impracticabilă. Pentru scopurile acestei clauze, un fenomen neprevăzut va include, dar nu se limitează la: război, incendii, greve, condiții meteorologice extreme sau alte situații de urgență.

Vă rugăm să rețineți că în timp ce expozantii sunt confirmati în momentul publicării, circumstanțe independente de voința organizatorilor ar putea necesita substituții, modificări sau anulări ale acestora. Ca atare, Universum Events SRL iși rezervă dreptul de a schimba / modifica expozantii, dacă este necesar, fără nicio responsabilitate din partea dvs. de nici un fel. Orice substituții sau modificări vor fi actualizate pe pagina noastră de web cât mai curând posibil.

Odată ce o tranzacție de cumpărare/înregistrare a fost finalizată cu succes, biletele/codurile de acces sunt trimise într-o copie în format electronic prin e-mail la adresa de e-mail dată de către cumpărător.

Pentru anumite tipuri de bilete, poate fi necesar să se completeze informațiile solicitate – cum ar fi numele participantului – înainte de a putea fi eliberate biletele. Biletul/Codul de acces acționează ca o chitanță pentru tranzacție și poate fi utilizat pentru a răscumpăra intrarea la evenimentul listat pe bilet.

Un bilet imprimat pe hârtie sau un bilet electronic care detaliază numărul de referință poate fi utilizat pentru  înregistrarea la eveniment.

Legea română reglementează acești termeni și condiții și orice contestatie/conflict este supus/a jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

 

Contactați-ne

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică sau modul în care îl operează, vă rugăm să contactați:

SC UNIVERSUM EVENTS SRL

Nr. De la Registrul Comerțului.: J40/6800/2010

Cod TVA: RO27181979

Adresa: Bucuresti, Pitar Moș Nr. 6, etajul 3

Email: contact @universum.ro

 

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică sau modul în care îl operează, vă rugăm să contactați:

SC UNIVERSUM EVENTS SRL

Nr. De la Registrul Comerțului.: J40/6800/2010

Cod TVA: RO27181979

Adresa: Bucuresti, Pitar Moș Nr. 6, etajul 3

Email: contact @universum.ro