5 octombrie 2023

Dezvoltări noi pe terenurile din Bucuresti si Ilfov – Cătălin Gavrilă – Crosspoint – IMOBILIARIUM PODCAST nr.4

Mihai Cima – fondator Imobiliarium

Cătălin Gavrilă – Partener Crosspoint Real Estate

Cătălin Gavrilă deține o vastă expriență pe piața imobiliară și a consultat investiții pe piața de capital și până la tranzacții cu terenuri, planificare și autorizare, la care se adaugă cunoștințele deja acumulate în domeniul imobiliar rezidențial și comercial. Cătălin a fost principalul consultant al unora dintre cele mai importante tranzacții cu terenuri de pe piața imobiliară românească.

Cătălin s-a alăturat echipei Crosspoint Real Estate în 2014, ocupând mai multe roluri în cadrul diferitelor departamente pentru a obține o perspectivă holistică asupra pieței. În prezent, Cătălin este Partener al companiei, iar promovarea în această funcție a venit în mod firesc, având în vedere parcursul său și ampla experiență pe care a acumulat-o în domeniul tranzacțiilor cu terenuri și al investițiilor.

În acest podcast vom descoperi împreună o privire de ansamblu asupra terenurilor din Capitală și împrejurimi din ultimii ani și dezvoltările acestora, dar mai ales despre terenurile care și-au restrâns oferta tot mai mult disponibilitatea. Așadar, despre ce dezvoltări vom mai vedea în viitor, în ce tip de proiecte rezidențiale, cu ce fel de beneficii, cu ce tip de facilități sau în ce zone, aflăm în dezbaterea acestui podcast alături de Cătălin Gavrilă si Mihai Cima.

Expoziția Imobiliarium – cel mai complex eveniment dedicat pieței rezidențiale din București și suburbiile acestuia! Dezvoltat pe o structură tehnologică nouă, Imobiliarium facilitează interacțiunea cumpărătorilor cu cei mai importanți dezvoltatori imobiliari.
Imobiliarium oferă, de asemenea, conținut de calitate întregii piețe prin seria #Imobiliariumodcasts, împreună cu profesioniștii din real estate.


Distribuie pe:

Mai multe
articole