22 noiembrie 2023

Cum sa devii independent financiar din imobiliare? – Bogdan DINU – Caruta cu Bani – Imobiliarium PODCAST nr.8

Mihai Cima – fondator Imobiliarium

Bogdan Dinu – Fondator „Caruta cu Bani”

“Sunt convins că cel puțin o dată te-ai gândit și tu cât de nedreaptă este viața pentru că nu ești la nivelul financiar pe care ți-l dorești. Deși te străduiești, pur și simplu lucrurile nu avansează, financiar ești tot cam pe acolo. Nici vorbă să îți permiți stilul de viață pe care ți-l dorești. Tu trebuie să îți vinzi aproape tot timpul pentru a acoperi nevoile firești ale vieții”, așa își începe descrierea pe website-ul (www.carutacubani.ro) lui Bogdan Dinu.

În această ediție a Imobiliarium Podcasts, discuția cu Bogdan – condusă de Mihai Cima, fondatorul Imobiliarium – atinge subiecte de interes pentru noi toți, de la ce înseamnă independența financiară, potențialul economic al României (dat fiind că Bogdan nu locuiește în țară, în prezent), zona investițională în imobiliare și până la gestionarea veniturilor și cheltuielilor lunare.

Bogdan mai spune că banii trebuie să lucreze pentru noi și nu invers! Haideți să aflăm împreună recomandările unui consultant complex, care activează în industria de private banking – capital markets – wealth management (managementul averii) și investitor pe piețele de capital și imobiliare.


Distribuie pe:

Mai multe
articole