16 august 2023

De ce nu scad preturile in imobiliare? Bogdan Iliescu – Nusco Imobiliara – Imobiliarium Podcast ep.1

Sectorul imobiliar este unul dintre primele care încasează orice șoc al pieței economice, iar ultimii trei ani au înregistrat mai multe provocări, de la criză sanitară globală, inflație fluctuantă și până la război. În discuția noastră cu Bogdan Iliescu, Director Comercial al dezvoltatorului imobiliar Nusco Imobiliara, vom afla de nu au scăzut prețurile în piața rezidențială locală.

Segmentul rezidențial din România a evoluat în ultimii ani într-un ritm accelerat, fapt ce a dus la o maturizare a pieței locale, crescând semnificativ standardele de locuire. De la creșterea calității tuturor materialelor utilizate în dezvoltările rezidențiale și până la instrumente reale de investiții, unitățile locative noi au devenit din ce în ce mai interesante, atât pentru clientul final, cât și pentru investitori.

Descoperă din acest podcast cum au evoluat aceste produse de-a lungul anilor, care au fost etapele dezvoltării pieței rezidențiale locale, cum s-au adaptat dezvoltatorii la piață, dar și cum s-au schimbat clienții în ultimii ani.

Distribuie pe:

Mai multe
articole