27 octombrie 2023

Profesionalizarea pietei imobiliare din Romania – Andreea Comsa – Imobiliarium PODCAST nr.6

Mihai Cima – fondator Imobiliarium

Andreea Comsa – Premier Estate Management

Andreea Comșa este unul dintre cele mai sonore nume din piața de real estate. În urmă cu 15 ani, Andreea a fondat Premier Estate Management, devenită astăzi una dintre cele mai importante companii de servicii imobiliare din țară.

Andreea a lansat recent și un Masterclass dedicat zonei rezidențiale, ca urmare a experienței sale vaste, cumulate în lucrul cu zeci de proiecte rezidențiale din țară. Întreaga sa expertiză este organizată într-un curs structurat cu toate informațiile necesare lansării unui ansamblu rezidențial.

Discuția noastră de astăzi cu Andreea acoperă cele mai importante subiecte din piață, pornind de la profesionalizarea acestei piețe și până la etapele de creștere și maturizare a întregii industrii rezidențiale. Sigur, Andreea împărtășește și experiențe pline de provocări din întreaga sa carieră, din care – de altfel – învățăm cel mai mult, despre clienți flexibili ori mai puțin flexibili, despre cum a crescut reputația tradiționalului ‘agent imobiliar’ și despre cum și-ar dori să arate piața de profil în viitor.


Distribuie pe:

Mai multe
articole