22 septembrie 2023

Autoritatile si imobiliarele in 2023 – Bogdan Alecu – Ziarul Financiar – Imobiliarium Podcast ep.3

Bogdan Alecu este unul dintre cei mai reputați jurnaliști din presa economică din România și coordonează des subiecte de real estate din piața locală, regională și internațională. Bogdan mai gestionează și suplimente și emisiuni de profil ale celei mai mari publicații economice din România, unde acoperă rolul de Editor – Ziarul Financiar.

Bogdan Alecu a acoperit în discuția cu noi subiecte de actualitate din industria imobiliară, iar opinia lui foarte bine cercetată ne-a ajutat să realizăm o radiografie și mai bine documentată despre piață, proiectele industriei, jucătorilor de profil, dar și despre rolurile și responsabilitățile autorităților.

Vă invităm și pe voi să descoperiți o amplă dezbatere despre piața imobiliară, evoluția și provocările acesteia, moderată de fondatorul Imobiliarium – Mihai Cima.

Expoziția Imobiliarium – cel mai complex eveniment dedicat pieței rezidențiale din București și suburbiile acestuia! Dezvoltat pe o structură tehnologică nouă, Imobiliarium facilitează interacțiunea cumpărătorilor cu cei mai importanți dezvoltatori imobiliari.
Imobiliarium oferă, de asemenea, conținut de calitate întregii piețe prin seria #Imobiliariumodcasts, împreună cu profesioniștii din real estate.


Distribuie pe:

Mai multe
articole