Ospinas
Parteneri Platinum
Pipera Gardens

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare și vecinătăți

Ansamblul rezidențial „Pipera Garden” se află localizat în partea de Nord a capitalei, pe strada Emil Racoviță, numărul 45, orașul Voluntari, județul Ilfov. În această zonă este un mediu liniștit cu facilități de relaxare, dar și cu posibilitatea de a ajunge repede până la zonele întrebate din București. Foarte aproape de casele locative se află marketurile Mega Image și Penny Market, este Centrul „Retrodraft” și Centrul Comercial „Pipera Plaza”. De asemenea nu departe se ală magazinul JYSK, este fast food-ul McDonald’s și clubul sportiv „Planet Swim & Gym”.

  • Puțin mai departe, la o distanță ce poate fi parcursă cu mașina de până la 10 – 15 minute se află centrele comerciale „Promenada Mall” și „Băneasa Shopping City”.
  • De la casele complexului rezidențial până la Școala Americană din București se ajunge în 7 minute cu transport personal.
  • Complexul locativ se află amplasat în apropiere de Autostrada cu acces către A3, care leagă Bucureștiul cu orașul Ploiești.
  • De la case este și acces ușor către partea de Nord a Capitalei cu multe zone de oficii.
  • Până la Piața Unirii din București este o distanță de 10,1 km.
  • Aeroportul Internațional Henry Coandă este la 14,2 km și sunt doar 6,1 km până la Aeroportul Aurel Vlaicu, Gara de Nord din București se află la 8,6 km.

Prezentarea proiectului locativ

Ansamblul exclusivist de case private „Pipera Garden” este un proiect imobiliar realizat doar din materiale de cea mai înaltă calitate.

Fundația caselor reprezintă o rețea de grinzi continue (de fundare), care are stâlpi pe ambele direcții și este amplasată sub toți pereții de zidărie. Structura de rezistență a fiecărei case este proiectată cu stâlpi de tip – lamelă, din beton armat. Peste parter este așezat planșeul de tip dală (beton armat), grosimea planșeului este de 18 cm. Betonul armat de clasa C20/25 este folosit la toate elementele de suprastructură, iar pentru betonul simplu este folosit tipul C8/10. La construcția pereților exteriori este folosită zidăria din cărămidă Durotherm Soceram, care beneficiază de un grad înalt de eficiență termică și aceștia au grosimea de 25 cm. Grosimea sistemului de izolare termică exterioară, ce este placat pe pereți este de 10 cm, sistemul este format din plăci din polistiren expandat de tip EPS 80. Acoperișul caselor este proiectat de tip – terasă necirculabilă, și toate casele sunt placate cu hidroizolații de ultima generație – cu poliuree, care este o tehnologie de ultimă generație cu capacități excepționale de durabilitate și rezistență la acțiuni. Pentru finisarea fațadelor caselor este aleasă tencuiala decorativă de culoare crem și gri, cu grosimea de 1 mm de tip – granulată, de la firma San Marco. Ferestrele instalate la toate imobilele dispun de trei tipuri de geam cu profil de la ALUMIL.

Complexul rezidențial „Pipera Garden” este complet îngrădit și dispune de străzi private și iluminate.

Caracteristica caselor și finisajele locuințelor

În ansamblul locativ „Pipera Garden” sunt construite 36 de case spațioase și luminoase, cu spații mari vitrate și cu scheme confortabil proiectate în 4 modele. Fiecare casă are un parter plus 2 etaje și dispune de suprafața construită de 205 mp. Suprafața terenului este de 208 mp, unde poate fi amenajată o piscină personală, spații verzi cu locuri de joacă pentru copii sau o zonă pentru barbeque. Pereții interiori au grosimea de 12,5 cm și sunt prelucrați și finisați. Pereții din băi sunt placați cu faianță spaniolă Gaya Fores. Toate obiectele sanitare instalate sunt alese din gama Ideal Standard și Grohe. Pardoselile din bucătării și camerele de baie sunt placate cu gresie de la Gaya Fores.

Parchetul laminat în trei straturi este placat în restul încăperilor din case. Anume acest tip de parchet perfect se potrivește pentru sistemul de încălzire, care este instalat să funcționeze prin pardoseală. Fiecare locuință este echipată cu centrală termică de la DE DIETRICH – REMEHA. Centralele au boilere încorporate de la Ferroli cu putere de 32 kw. Scările interioare din case sunt realizate cu o structură din beton cu trepte căptușite cu lemn (stejar masiv) plus sunt balustrade din sticlă securizată (laminată) și cabluri de inox. Toate imobilele au conexiune la sistemele de aprovizionare cu curent electric, gaze naturale, apă și canalizare.

Metode de finanțare

Dezvoltatorul oferă posibilitatea de a profita de creditul ipotecar Verde și creditul Ipotecar Standard de la Kiwi Finance și alte credite bancare, programul Prima Casă și plata cash. Dezvoltatorul ansamblului locativ „Pipera Garden” este compania „Ospinas & Co”. Pe pagina web a Dezvoltatorului se află afișate toate informațiile depline despre casele proiectului imobiliar „Pipera Garden”, unde sunteți așteptați cu o vizită.

Tipuri de proprietăți

Vila1de la 205mp1.195 EUR + TVA245.000 EUR + TVA
Vila2de la 205mp1.195 EUR + TVA245.000 EUR + TVA