După succesul din primăvară, cel mai nou târg de locuințe din Capitală, Imobiliarium, revine în toamnă cu un număr record de oferte. Între 13-15 octombrie, la Băneasa Shopping City, expoziția tehnologizată de real-estate aduce peste 10.000 de locuințe.

 

Evidentiat ca primul eveniment tehnologizat dedicat pieței imobiliar-rezidențiale, târgul Imobiliarium a adus bucureștenilor aflați în căutarea unei case, tehnologia în prim-plan, cu ajutorul căreia se simplifică procesul de cumpărare a unei locuințe.

 

Înregistrarea online, existența unei hărți personalizate pentru fiecare vizitator, pe care sunt marcate standurile care au în ofertă profilul de locuințe dorit, dar mai ales scanarea de către expozant a codului de bare de pe brățarile vizitatorilor au făcut din Imobiliarium târgul cu cele mai multe sales lead, adica persoane care și-au manifestat clar intenția de a cumpăra o anumită locuință.

 

„Majoritatea ansamblurilor rezidențiale prezente la prima ediție au încheiat contracte de vânzare cu vizitatorii de la Imobiliarium, chiar și cele care au avut în oferte imobile de peste 300.000 EUR și case de vacanță, ceea ce a însemnat că târgul și-a îndeplinit principalul obiectiv, de a fi liantul perfect dintre ofertă și cerere. La ediția a doua nu doar că vom continua să avem acest rol, dar vom aduce noi facilități care să îmbunătățească experiența clienților”, a declarat Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium.

 

Cei peste 7.000 de vizitatori așteptați vor avea și în ediția a doua posibilitatea de a viziona case și apartamente din ofertele tuturor expozanților cu ajutorul ochelarilor de Realitate Virtuală (VR), însă și această experiență a fost perfecționată, fiind eliminate diferențe în calitatea vizualizării.

 

O noutate este că numărul expozanților a crescut de la 60 la 84, ceea înseamnă aproape dublarea variantelor de ofertă pentru bucureștenii care-și caută locuințe.

 

Un alt aspect important este ca Imobiliarium se adresează nu numai celor care vor să cumpere o casă, ci și oamenilor interesați de amenajări interioare, de recondiționare și chiar de construcția de case.

 

„Am observat încă de la prima ediție un interes crescut al vizitatorilor de a participa la discuții și workshopuri pe teme care țin de spațiul de locuit. La ediția a doua, din 13-15 octombrie, vom avea o agendă de evenimente extinsă, care să răspundă nevoii de a învăța cum să valorificăm lucrurile și spațiul căminului nostru”, a adăugat Adrian Stănescu.

 

Mai mult, vizitatorii celei de-a doua ediții Imobiliarium vor putea vedea cele mai căutate și apreciate cartiere din București, printr-o hartă interactivă creată de Storia.ro, platforma premium de imobiliare lansată de OLX.

 

Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro, până joi, 12 octombrie, inclusiv. În perioada evenimentului, 13-15 octombrie, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de 10 lei.

 

Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events

Partener principal Storia.ro

 

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare   

www.imobiliarium.ro

Facebook.com/imobiliarium

 

Despre Universum Events

 

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.

 

Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit și Cisco Connect, dar și petreceri și zile ale companiei.

 

Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.

 

Începând din 2017, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.

 

Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expoziția tehnologizată de locuințe, în care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realității Virtuale o parte din casele și apartamentele din oferte.

 

Pentru detalii, vă invităm să urmăriți site-urile proiectelor:

 

www.imobiliarium.ro

www.techweek.ro

www.imworld.ro

www.herculestrophy.ro

www.catalystglobal.com

www.universum.ro

 

 

Despre Storia.ro

 

Storia.ro este o platformă de anunţuri dedicată exclusiv sectorului imobiliar, lansată de OLX în 2016. Cu peste 100.000 de anunţuri și peste 1000 de agentii imobiliare partenere, Storia.ro oferă filtre de căutare avansată, o hartă completă a zonei alese cu puncte de interes multiple, precum şi un comparator de preţuri specifice fiecărei regiuni în parte.

 

Potrivit unei cercetări efectuate deReveal Marketing Research, OLX si Storia.ro livrează 50% din totalul contactărilor de pe piața imobiliară: OLX este lider la nivel cantitativ, furnizând cele mai multe contactări din partea clienților, în timp ce Storia.ro generează contactările cu cel mai ridicat grad de intenție de cumpărare din partea utilizatorilor.

Storia.ro se poate accesa atât în versiunea web, cât şi prin aplicaţiile mobile IOS şi Android