2 Camere Tip 1B3 - Moghioros Park Residence

59.84 m² - Sector 6, Bucuresti

Descrierea Proprietatii

O casa noua este un vis implinit, insa este foarte important ca visul acesta sa-l traiesti zi de zi. De aceea, conteaza unde alegi sa locuiesti: intr-un cartier , intr-un ansamblu rezidential nou unde sa ai totul aproape la indemana , sa nu mai pierzi timpul alergand in toate directile. Ansamblul rezidential Moghioros Park Residence este localizat intr-o zona strategica a cartierulul Drumul Taberei si in partea de vest a capitalei. Te asteapta apartamente luminoase si spatioase, locuri de parcare supraterane si subterane.
Ansamblul rezidential Moghioros Park Residence este cel mai nou proiect rezidential in imediata apropiere a parcului Drumul Taberei din Bucuresti, pe locul fostei fabrici Tricodava, pe strada Brasov 25L, pe o suprafata de 26.590 mp.
Dezvoltatorul a creat un proiect rezidential unic in tendinte arhitecturale ale orasului si cartierului definit astfel :
• Printr-o structura clasica, rezistenta, durabila, sanatoasa, beton folosit in suprastructura si in infrastructura C30/37 pentru elemente verticale , grinzi si placi, C40/50 pentru pereti din tuburile centrale.
• Un alt element definit ca unicitate in randul cartierelor rezidentiale este folosirea solutiei de cuplare Fortec, este un sistem de imbinare completa (tensiune / compresiune / ciclica / oboseala) proiectat pentru conectarea barelor de armare din beton de la Ø12 la 40mm.Sistemul Fortec este proiectat sa reziste la o performanța maxima de tracțiune la 800 MPa, rezultand astfel performanța Bar Break pe majoritatea barelor de bare disponibile pe piața
• Alt element ce duce la o structura rezistenta, durabila, sanatoasa este performanta energetica, folosind un material de constructie incomparabil cu oricare altul –caramida .
Proiectul:
Format din 11 imobile cladiri de locuinte colective cu regim de inaltime 2S+P+10E+11E Duplex.
Faza I – 5 imobile:
• Construire imobile cladiri de locuinte colective B1 si B’2 cu regim de inaltime 2S+P+10E+11E Duplex
• Duplex si cladiri cu functiune mixta A1, A2, A3 cu regim de inaltime 2S+P+10E+11E Duplex, anexe, bransamente utilitati, un numar de 5 imobile.
Faza II – 6 imobile
• Construire imobile cladiri de locuinte colective A4, B3-B4 si C1-C2-C3 cu regim de inaltime 2S+P+10E+11E Duplex, anexe, bransamente utilitati, un numar de 6 imobile .

Detalii
Tip : Apartament
Anunt : De vanzare
ID : 1235
Pret : 72.380 €
Dormitoare : 1
Camere : 2
Bai : 1
Suprafata utila : 59.84 m²
Anul constructiei : 2019
Suprafata totala : 72.97 m²
Sortare : 84
Caracteristici
Ascensor - Lift
Curte
Balcon
Boxa
Semineu
Adresa
Adresa : Sector 6, Bucuresti
Sector/Oras : Sector 6
Apartament De vanzare
  • ID : 1235
  • Dormitoare : 1
  • Bai : 1
  • Suprafata utila : 59.84 m²
  • Visits : 101 in 22 days
72.380 €
Agent info
Contacteaza-ne

Un proiect marca:

Contact:

Ne poți contacta la: imobiliarium@universum.ro

sau pe social media: