2 Camere - Metropolitan Metalurgiei Residence

54.76 m² - Sector 4, Bucuresti

Descrierea Proprietatii

Apartament 2 camere decomandat.

Constructie imobil cu functiunea de locuinte colective cu regim de inaltimeS+P+11E- 374 apartamente destinate vanzarii, respectiv holuri si coridoare de acces catre acestea, scari in 3 trepte cat si 4 lifturi.
Imobilul este realizat pe o structura tip cadre, cu stalpi, grinzi si plansee din beton tip monolit executat standardelor in viguare.
La exterior, inchiderea se va realiza din zidarie de blocuri ceramice eficiente, termoizolata la exterior cu vata bazaltica ignifugata de 10cm/ densitate 80+, peste care se monteaza sistemul de fatada ventilata cu panouri composite.
La interior sapele vor fi turnate mecanizat, elementele de compartimentare vor fi executate din pereti de zidarie, tencuiti mecanizat si finisati cu vopsea lavabila.
Parcarea se va realiza in incinta imobilului pe nivelul parterului liber si in subsolul acestuia, asigurandu-se minimum un loc de parcare pentru fiecare apartament, fiind dotata cu iluminat tip led, precum si cu iluminare de evacuare.
Parcarea subterana va fi dotata cu instalatie de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti precum si instalatie de detectie/ semnalizare/ alertare in caz de incendiu.
Ansamblul rezidential Metropolitan Residence Metalurgiei va pune la dispozitie apartamente complet finisate la alegerea clientului-gresie/ faianta/ parchet/ usi/ obiecte sanitare, inteligent compartimentate, spatioase, confortabile, contorizate si bransate individual, racordate la furnizorii locali( GDF SUEZ, APA NOVA) .
Accesul in ansamblul Metropolitan Rezidential Metalurgiei se realizeaza din BLD Metalurgiei, 81C-81D. , sector4, Bucuresti.
Ansamblul este situat la 600m Metrou Dimitrie Leonida, 200m statie RATB, la 900 m zona comerciala AUCHAN, JUMBO, METRO, 100 m Centru SPA , 200m institutii de invatamant.

Detalii
Tip : Apartament
Anunt : De vanzare
ID : 1180
Pret : 55.000 €
Dormitoare : 1
Camere : 2
Bai : 1
Suprafata utila : 54.76 m²
Anul constructiei : 2018
Suprafata totala : 60.07 m²
Sortare : 80
Caracteristici
Ascensor - Lift
Balcon
Adresa
Adresa : Sector 4, Bucuresti
Sector/Oras : Sector 4
Apartament De vanzare
  • ID : 1180
  • Dormitoare : 1
  • Bai : 1
  • Suprafata utila : 54.76 m²
  • Visits : 754 in 28 days
55.000 €
Agent info
Contacteaza-ne

Un proiect marca:

Contact:

Ne poți contacta la: imobiliarium@universum.ro

sau pe social media: