Vita Bella este un proiect reprezentativ pentru Zona de Nord a Bucureștiului având o poziționare strategică față de zona de business din Pipera. Complexul, alcătuit din 3 clădiri a câte 8 etaje, pune la dispoziția viitorilor săi clienți apartamente cu 2 și 3 camere, ansamblul fiind locuit deja în proporție de 70%.

Avantajele proiectului nostru au fost gândite pentru a satisface întregul set de nevoi și dorințe ale viitorului proprietar. Începând de la exterior, infrastructura, spațiile verzi, locul de joacă, parcarea subternă, paza permanentă, vei avea și acces facil către punctele tale de interes, fie că sunt instituții de învățământ, hypermarketuri sau locuri de relaxare. În ceea ce privește interiorul, apartamentele din oferta noastră se bucură de spații ample, amenajate cu stil și rafinament, terase generoase și finisaje de cea mai bună calitate, pregătite să-ți ofere confortul mult dorit.

Un apartament în Vita Bella reprezintă o investiție inteligentă pentru viitorul tău și al familiei tale, iar veștile bune sunt că mutarea se face imediat, nu se aplică TVA la prețul final și oferim de asemenea posibilitatea plății prin rate la dezvoltator. Te invităm într-o comunitate energică, pregătită și nerăbdătoare să își primească noii vecini și de ce nu, viitori prieteni!