Situat în partea de Nord a Bucureștiului, Valletta Residence e locul în care se îmbină criteriile pe care le căutați: construit într-o zonă definită de liniște și relaxare, dar totuși aproape de centru, încât să ajungi în mai puțin de o oră acolo unde trebuie. 

În planul proiectului avem 6 imobile cu un regim mic de înălțime (S+P+5 etaje), în total 182 de apartamente. Este doar primul pas în construirea unei comunități tinere, care să își creeze un stil de viață modern și unic.

Din suprafața totală de 8000 m2, o parte este dedicată spațiilor verzi, pentru că știm cât de important este pentru voi să vă relaxați în apropierea casei, în aer liber.

Am prevăzut și un loc de joacă pentru copii, parcări pentru biciclete și un loc dedicat membrilor blănoși din familie. Doar printr-o simplă plimbare în jurul casei, puteți să vă faceți programul zilnic de distracție și joacă.

Pentru amatorii de sporturi pe apă sau cei care se bucură cel mai bine de o carte și un pahar de vin pe mal, în lumina soarelui, trebuie să știți că Lacul Grivița se află la doar 5 minute distanță, iar Lacul Băneasa la 15 minute.