Cu străzile sale pietruite, arhitectura deosebită și o încărcătură istorică aparte, Triana, faimosul cartier din Sevilla, a reprezentat dintotdeauna o inspirație pentru numeroși artiști și pasionați de frumos deopotrivă.

Nu doar elementele arhitecturale fascinează la Triana, ci și locuitorii săi, a căror ospitalitate reprezintă o marcă în sine a districtului. Gentili și binevoitori, oamenii de aici construiesc o comunitate în care oricine e primit cu brațele deschise. Un loc căruia poți să îi spui „acasă”.  

Din dorința de a păstra viu spiritul Trianei, complexul rezidențial cu același nume oferă mai mult decât un simplu spațiu de locuit – aici vei face parte dintr-o comunitate strânsă, alături de oameni care, la fel ca tine, caută liniștea și confortul unui adevărat cămin.

Cu o arhitectură avangardistă la exterior, cu terase spațioase și luminoase, pline de flori, și cu un design interior modern, confortabil și primitor, Triana este locul ideal pentru fiecare membru al familiei.

Designul interior spectaculos este completat de ferestrele mari, care îți transformă casa într-una luminoasă și primitoare, completând cu o atmosfera liniștitoare.  

Complexul rezidențial oferă o diversitate de spații verzi unde te poți relaxa alături de cei dragi, o piscină de 50 mp perfectă pentru zilele toride și mai multe locuri de joacă în care copiii pot socializa în voie.