Pentru fiecare dintre noi, conceptul de acasă este mereu în trend, indiferent de cum evoluează totul în jurul nostru. De aceea, investiția într-un cămin în adevăratul sens al cuvântului, investiția în familie, în confortul și siguranța acesteia, este întotdeauna binevenită.

Ansamblul Trend Residence a avut de la început în centrul atenției familia, fie că e vorba de un cuplu tânăr, care acum face primii pași împreună, fie că e vorba de o familie cu experiență, formată din copii și chiar și bunici.

Ansamblul este format în marea sa majoritate de vile (în total vor fi 310 case), la acest moment fiind disponibile la vânzare 2 tipuri de vile: Rubin și Smarald. Pentru clienții care își doresc să se mute imediat în casă nouă, există disponibile la vânzare vile Smarald finalizate, cu mutare imediată.

Prețurile avantajoase și facilitățile ansamblului Trend Residence oferă proprietarilor șansa de a beneficia de un cămin în adevăratul sens al cuvântului, într-o zonă plină de verdeață. Trend oferă mai mult decât o simplă locuință, ci un cămin în care oricine se va simți ACASĂ!