Select Page

A construi o clădire, a consolida un cămin, a crește o comunitate urbană

Riverside Residence este un concept rezidențial urban compus din case și grădini cu un design inovator, construite la standarde înalte de calitate, folosind tehnici de ultima oră, totul într-un pachet complex de personalizare.

O locație care cuprinde
un nou orizont de liniște și aer curat

Riverside Residence este situat în partea de Nord-Vest a Bucureștului, în mijlocul naturii, lângă râu și pădure, între localitățile Joița și Ulmi, departe de agitația urbană, dar la numai 10 minute distanță de oraș, conectat direct cu centrul oraşului printr-o legătură simplă cu autostrada A1.

Un complex rezidențial cu rădăcini sănătoase

Înainte de a construi deasupra solului, complexul Riverside Residence a fost consolidat la nivel de infrastructură subterană pentru a acoperi o suprafață de aprox. 100 hectare pentru a servi utilităților construcțiilor rezidențiale.

De asemenea, am construit albia unui râu artificial gândit pentru managementul apei pluviale și pentru promenade zilnice în cadrul unui peisaj fluid. Râul artificial se revarsă în râul natural din vecinătatea comunei Ulmi.

Ideea de comunitate înfloritoare

Filosofia Riverside Residence a fost inspirată de pădurea din vecinătatea comunei Ulmi. O comunitate rezidențială poate evolua într-un cadru fertil din punct de vedere al infrastructurii, la fel cum un vlăstar poate înflori pentru a deveni un copac în cadrul unei păduri.

Calitatea construcției, între design și durabilitate

Conceptul Riverside Residence a fost gândit și dezvoltat folosind cele mai performante materiale pentru construcția caselor, termo și hidroizolare, inclusiv finisaje. Misiunea noastră este de a obține un consum redus al resurselor și de a garanta siguranța locuitorilor.