Select Page

Redlin #1 este localizat în partea de nord a Bucureștiului, în Pipera, într-o neașteptată oază de liniște și verdeață, cu vederi panoramice neîntrerupte asupra orașului și lacului vecin.

Am conceput un proiect rezidențial boutique, cu un număr restrâns de apartamente – 35 de unități de 2,3 și 4 camere, cu balcoane sau grădini pentru fiecare apartament. Compartimentarea decomandată a tuturor apartamentelor este ideal gândită să corespundă traiului modern, fiind una dintre caracteristicile reprezentative ale proiectului, eficientizarea spațiului util fiind o prioritate.

Clădirea beneficiază de câteva caracteristici deosebite în construcție și anume:
• pereți dubli între apartamente cu un strat de izolație fonică între ei
• încălzire prin pardoseală pentru toate apartamentele
• finisaje premium
• rasteluri pentru biciclete
• posibilitatea adăugării prizelor pentru mașini electrice

Te vei bucura astfel de garanția alegerii unei locuințe moderne, funcționale, adaptată ultimelor standarde de design și un raport excelent între calitate și preț!

Complexul beneficiază de conectivitate rapidă spre polurile de birouri Floreasca, Barbu Văcărescu, Pipera, spre două centre comerciale de anvergură (Băneasa Shopping City și Promenada Mall) precum și spre Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Proiectul poartă semnătura Arh. Andrei Dozsa și firma Paralel Architecture, cu o experiență de trei decenii în domeniul proiectării construcțiilor rezidențiale, industriale și comerciale.