Select Page

Raich&Raich Premium Real Estate, infiintata in aprilie 2017, preluand echipa de 10 brokeri, 1 manager si un asistent de birou a Coldwell Banker Opera&Victoriei, se adreseaza clientilor cu discernamant si fler in lumea businessului, care inteleg ce inseamna sa investesti intr-o proprietate si fac alegeri destepte, in urma unei analize atente a pietei.

Pentru astfel de clienti, Raich&Raich este o abila calauza prin hatisul pietei imobiliare si a cadrului legislativ.  Asiguram consultanta inclusiv privind proprietatile care se afla sub incidenta legilor 112 sau 10 si stim sa folosim eficient resursele de pe just.ro.

Timpul este cea mai valoroasa investitie pe care o fac clientii nostri. De aceea depunem un efort real sa intelegem ce cauta clientul. Propunem numai proprietati care stim ca respecta lista acestuia de preferinte, oricat de diverse si pretentioase ar fi acestea, pentru a scurta timpul dedicat cautarii.

Investitorii  si dezvoltatorii imobiliari gasesc in Raich&Raich un partener loial, capabil sa ofere consultanta economica , comparatii si analiza profesioniste, servicii de evaluare corecta a proprietatilor, locatiilor si terenurilor, asa incat sa poata fi luate cele mai profitabile decizii.

Va propunem un model de business eficient, in care atingem scopul pe care vi-l propuneti si maximizam rezultatele acestuia, tinand cont de complexul cadru legislativ si economic de pe piata locala.

Din aprilie 2017 pana in prezent, firma a intermediat un numar de 50 de tranzactii, in medie 100.000 euro/tranzactie. In 2019 am deschis 2 filiale: Raich&Raich Premium Real Estate Bucovina si Raich&Raich Premium Real Estate Prahova.

Firma promoveaza on-line pe site-urile de profil, participa la targurile de imobiliare, foloseste brosuri de prezentare, flyere, bannere, mesh-uri, colaboreaza cu dezvoltatori imobiliari,  lucreaza in sistem recomandari, brokerii nostri fiind obisnuiti si cu piata rece.