Select Page

Proiectul Rezidential Ilro Residence Militari s-a construit în zona nouă facand parte din planul de extindere al capitalei cu orientare vestica, caracterizată prin construcţii moderne. Infrastructura cartierului este asigurata in totalitate de retelele publice (drumuri asfaltate, apa/canal, curent, gaz).

Proiectul se afla in vecinatatea altor imobile de tip bloc, construite.

Cartierul este in plina dezvoltare, beneficiind de toate facilitatile orasului: centre comerciale, restaurante, servicii pentru comunitate, cafenele, staţii de benzină, şcoli, grădiniţe pentru copii şi toate la distanţe de câţiva paşi. Se doreste a fi un cartier destinat tinerilor antreprenori cu viziune, o comunitate tanara.

Proiectul este la o distanţă de 3 minute cu maşina de Bulevardul Iuliu Maniu, beneficiind de proximitatea statiei de metrou Pacii, si a numeroase staţii de transport în comun: autobuze, tramvaie.

Proiectul este pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru investiţie.

Acesta este alcatuit din 5 cladiri, prima cladire este ridicata si in curs de finalizare, fiecare clădire având 7 etaje, etajul 7 fiind etaj tehnic. Sunt 35 de apartamente în fiecare clădire, in total 175 de apartamente.

Apartamentele sunt decomandate, luminoase, spatiile fiind generoase.

Complexul beneficiaza de parcare supraterana.

Parter: 5 apartamente din care 3 apartamente cu 2 camere şi două apartamente de câte o cameră. Apartamentele de la parter beneficiaza de curte proprie.

Etajele 1-6: 5 apartamente la fiecare etaj. Un apartament de 3 camere (cu posibilitate de împărţire) două apartamente de câte două camere şi două apartamente de câte o cameră.

Dezvoltatorul ofer posibilitatea de rate si consiliere gratuita in vederea finantarii bancare prin broker de credite.

COMISION 0%, BROKER EXCLUSIV RAICH&RAICH.