Select Page

Acasa este locul in care fiecare dintre noi se regaseste, isi reincarca bateriile si se bucura de linistea si confortul necesare unei vieti echilibrate. lar cand “acasa” este la doi pasi de centru, ca si locatie, intr-o zona in care accesul este mai mult decat facil, cu foarte multe mijloace de transport in comun la doar 100m distanta dar si cu parcare subteranä individuala, nu poti decat sä te simti norocos!

Proiectul PR 1259 este compus din doua imobile situate vis-a-vis pe strada Petru Rares nr 5-9 si Petru Rares nr 12.

Imobilele sunt compuse dintr-un mix echilibrat de garsoniere, apartamente de 2, 3 si 4 camere cu terase si gradini

spatioase ce dau un plus important utilitatii apartamentelor, atât din punct de vedere practic cât si emotional si spiritual.

Din experienta personalä stiu ca elementele ce inglobeazä tehnologia modernä si cele de siguranta familiei sunt foarte importante si la mare cautare in zilele noastre, de aceea ne-am asigurat sa oferim noilor proprietari ai acestui proiect, sisteme de control al accesului si monitorizare video ultra-moderne, sisteme de protectie împotriva incendilor, lifturi rapide, incalzire in pardoseala,izolatia exterioara de ultima generatie, sisteme de protectie electrica împotriva electrocutarii, adapost ALA(buncar antiaerian), rezerve de apa.

Din discutile purtate cu toti cei care au rezervat apartamente din acest proiect am inteles ca atâta timp cât te pui în locul clientului si îl informezi pas cu pas de evolutia lucrarilor, îi oferi sustinere si transparenta in a-si alege ceea ce i se potriveste, si nu in ultimul rand îi arati calitate si profesionalism, nu poti decât sa fi multumit ca cineva si-a gäsit “acasä” mult asteptat.