Ansamblul de apartamente noi Parcului20 se află în zona Expoziției, în cel mai nou pol de dezvoltări de birouri, rezidențiale și comerciale al orașului București. Proiectul de 469 de apartamente este compus din două clădiri cu o înălțime de unsprezece etaje și se construiește în două faze de dezvoltare. Prima fază a complexului constă în 260 unităţi şi are ca termen de predare luna septembrie a anului 2020.

Cordia România, dezvoltatorul proiectului, este parte a Futureal Group, o companie care a finalizat prin divizia de rezidențial peste 5.500 de apartamente și are în construcție 3.700 de unități la nivel regional. Cordia România a obținut autorizația de construire pentru Parcului20, a ales antreprenorul general, lucrările fiind demarate la începutul lunii aprilie 2019.

Apartamentele Parcului20 sunt construite cu materiale de cea mai bună calitate, provenite de la companii lideri în domeniul de activitate și oferă dotări specifice unui proiect premium, la prețuri corecte. Proiectul este unul dintre primele ansambluri rezidențiale inteligente din România, toate apartamentele fiind echipate standard cu sisteme smart-home de ultimă generație. Ansamblul va avea o grădină privată de peste 3.000 de metri pătrați, parcare pentru biciclete, grădină yoga și echipamente outdoor pentru exerciții calestenice.