Select Page

Complexul Pallady Towers se remarcă față de restul construcțiilor noi din zonă prin poziționarea foarte avantajoasă, cu acces direct din bulevard, și a construcției foarte solide, edificată după cele mai stricte norme în viguare referitor la rezistența la cutremur. De asemenea, clădirile sunt caracterizate de spații largi și suprafețe vitrate generoase, ce pun în valoare compartimentarea eficientă și arhitectura modernă.

Proiectul este situat pe Bulevardul Theodor Pallady și este compus din două clădiri, 2S+P+9 etaje și P+11 etaje.
Finisajele moderne, ușile de intrare anti-efracție, centralele termice individuale sau lifturile Kone de ultimă generație vă vor oferi confortul de care aveți nevoie, iar pentru liniștea și siguranța dumneavoastră, complexul dispune de pază permanentă și acces securizat.

Prima fază de construcție, care a fost finalizată in primavara anului 2019, este reprezentată de un bloc mixt de apartamente și garsoniere, totalizând un număr de 109 unități, din care mai sunt disponibile doar 2-3 locuințe.

În prezent, proiectul a intrat în a doua fază de construcție, cu noul bloc poziționat stradal ce totalizează 95 de locuințe, de la garsoniere la apartamente cu 4 camere. Finalizarea și darea în folosință pentru faza a doua este preconizată pentru primavara – vara anului 2020.

Accesul se face direct din bulevard iar localizarea este foarte avantajoasă, fiind la doar 5 minute de mers distanță față de metrou (1 Decembrie 1918), tramvai sau alte mijloace de transport în comun, iar în imediata apropiere găsim centre comerciale precum Lidl, Decathlon, Auchan, Metro, Kika sau Ikea