Select Page

PIPERA GARDENS

Pipera Gardens este un proiect exclusivist de 36 de case , aflat in imediata apropiere a Bucurestiului, in cea mai dorita zona, cea de Nord, cu un acces facil la noua Autostrada Urbana care leaga A3 (Bucuresti – Ploiesti) de Capitala, ceea ce ii confera un avantaj, din punct de vedere al localizarii, fata de alte cartiere.
Complexul rezidential este unul de lux, modern si deosebit, cu strazi private de deservire a unitatilor locative, care asigura proprietarilor un mod de viata relaxat, intr-un mediu linistit, printr-un design de inalta calitate realizat de arhitecti romani in colaborare cu arhitecti spanioli.

OBOR GARDEN

 Proiectul Obor Garden se remarca prin design-ul unic, avand un  regimul mic de inaltime ceea ce il integreaza mai degraba in arhitectura caselor de lux, excluzandu-l din randul constructiilor inalte tip bloc care sunt presente in aceasta zona, conferind astfel un plus de intimitate, liniste si confort.

Tinand cont de numarul mic de apartamente si numarul de locatari este de asemenea unul restrans, acest lucru  va face ca ambianta si comunicarea intre viitorii vecini sa se dezvolte in cel mai placut mod.

Fiecare apartament beneficiaza de o terasa  spatioasa, ce variaza intre 3,7 mp si 13,45 mp astfel incat va puteti crea locul cel mai potrivit in care  va veti putea petrece timpul liber alaturi de cei dragi savurand cafeaua o cina sau citind o carte. Faptul ca  terasele sunt generoase  ajuta in amenajarea lor cu flori, plante, arbusti sau mobilier de gradina.

DETATII FINISAJE INTERIOARE SI EXTERIOARE

Confortul de “acasa” este asigurat de finisajele de cea mai buna calitate si de toate facilitatile unei locuinte moderne si usor de intretinut. Incalzirea este prin pardoseala, ceea ce inseamna eficienta energetica, contorizarile sunt individuale, astfel fiecare propietar va sti cu precizie nivelul real de consum in orice moment.

 • Fiecare dormitor si living este dotat cu parchet stratificat de stejar, amenajarea fiecarei bai si bucatarii se face cu obiectele sanitare din gama Premium, iar gresia si faianta sunt de provenienta Spania. Usile interioare precum si cele de acces sunt de calitate italiana si intreaga tamplarie exterioara este tip aluminio.
 • Sistem incalzire: calorifere, centrală
 • Ferestre: tip aluminiu
 • Usa intrare: metalica
 • Usi interioare: celulare
 • Pereti: faianta, vopsea lavabila
 • Podele: gresie, parchet
 • Alte spatii: loc de joaca pentru copii
 • Utilitati generale: apa, catv, canalizare, curent, gaz, internet,
 • Amenajare strazi: asfaltate, iluminat stradal, mijloace de transport in comun
 • Contorizare: apometre, contor caldura, contor electric, contor gaz
  Izolatie termica: exterior 10 cm

Status constructie: in curs de autorizare