Select Page

Onix Residence este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari privați din România, dezvoltând în primul rând clădiri rezidențiale de calitate, în locații urbane strategice.

Onix Residence introduce pentru prima dată pe piața imobiliara din Romania o noua categorie de apartamente! Proiectăm, construim și vindem apartamente la prețuri accesibile, cu un design modern adaptat nevoilor clienților noștri. Ne angajăm să furnizăm apartamente de înaltă calitate, unde clienții noștri pot beneficia de confortul și siguranța casei. Proiectele noastre oferă potențialilor cumpărători condiții de viață excelente, facilități de calitate și un stil unic, care este definit de apartament prin personalitatea sa.

Într-o lume a vitezei și diversității, în care timpul a devenit o resursă prețioasă , casa ta reprezintă locul în care te relaxezi și te încarci cu energie, astfel încât să poți răspunde cu succes provocărilor. Vă oferim exact acest lucru, o locuință solidă, confortabilă, inteligentă, vă oferim excelență.