Select Page

Natrom Pipera 1

Cum ar fi sa petreci zilnic 2 ore in plus cu familia ta si sa nu mai stai in trafic?

Va prezentam cel mai nou proiect Natrom localizat in cea mai activa zona din Nordul Bucurestiului, zona rond OMV Pipera langa Cubic Center, Toyota, cu acces imediat pe Autostrada A3. Imobilul este in curs de executie, va avea 42 de unitati locative, studiouri, apartamente cu 2 si 3 camere.

Finisajele gandite pentru clientii nostri sunt din gama superioara cu posibiliatea de personalizare dupa gustul fiecaruia.

Va invitam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire.

Natrom Serban Voda 168

Natrom Serban Voda, apartamentul tau dintre doua parcuri !

Desi suntem in zona Ultracentrala a Bucurestiului, poti locui pe o strada frumoasa intre Parcul Tineretului si Parcul Carol. Ne-am gandit ca pozitia, apropierea de metrou si de parc, combinate cu finisajele si facilitatile oferite, vor face alegerea ta mai usoara. Imobilul este in curs de edificare, va avea 38 de unitati locative, spatii verzi, lift, supraveghere video perimetrala, acces securizat 24/7. Avem disponibile studiouri, garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere si 1 apartament cu 4 camere cu gradina proprie. Avem cateva unitati locative deosebite, care au gradina sau terasa proprie. Clientii care achizitioneaza in perioada urmatoare, au posibilitatea sa isi personalizeze apartamentele prin alegerea finsiajelor dorite. Imobilul este gandit ca un condominium de dimensiuni mici, cu parcare subterana si numeroase alte faciliatati pentru proprietari.

Te invitam asadar sa ne cunoastem si sa iei decizia potrivita!

Natrom

Suntem NATROM, unul dintre cei mai vechi si constanti dezvoltatori imobiliari din zona de nord a Bucurestiului si de 20 de ani construim locuinte ce au devenit camine pentru sute de familii fericite si multumite de alegerea facuta. Dezvoltam imobile bazate pe experienta acumulata si pe feedback-ul primit din partea clientilor nostri. Construim cu raspundere, stiind ca afacerea noastra se bazeaza in primul rand pe satisfactia clientilor nostri. De-a lungul timpului am vandut apartamente mici unor cumparatori aflati la inceput de drum, care dupa cativa ani , odata ce familia a evoluat,s-au mutat in apartamente mai mari tot in cadrul proiectelor noastre, unii dintre ei asteptand special dezvoltarea unui nou imobil, pentru a se reloca. Asta, credem noi, este confirmarea faptului ca ne-am facut bine treaba!

Stim ca in imobiliare conteaza …LOCATIA! Dar la NATROM am invatat ca pe langa locatie, ai nevoie si de alte ingrediente pentru a putea “plamadi” produsul imobiliar complex pe care altii il vor numi simplu, “ACASA”:
– calitate in executie;
– atentie in finisare;
– logica in compartimentare.
Presaram peste acestea cel mai important ingredient, RESPECTUL PENTRU CLIENT si iata, reteta perfecta de case bine facute, a NATROM!

Bun venit ACASA!