Select Page

O casa noua este un vis implinit, insa este foarte important ca visul acesta sa-l traiesti zi de zi. De aceea, conteaza unde alegi sa locuiesti: intr-un cartier , intr-un ansamblu rezidential nou unde sa ai totul aproape la indemana , sa nu mai pierzi timpul alergand in toate directile .  Ansamblul rezidential Moghioros Park Residence este localizat intr-o zona strategica a cartierulul Drumul Taberei si in partea de vest al capitalei.

De ce ai alege sa te muti in cartierul  Drumul Taberei? De ce ai alege sa te muti intr-un imobil din  ansamblul rezidential Moghioros Park Residence?

 Motivul este ca  Drumul Taberei  este un cartier in care merita sa traiesti , exista o multime de avantaje pe care le poti avea locuind intr-un ansamblu rezidential nou creat de noi , cu apartamente noi , moderne, spatioase  luminoase  construite si compartimentate exclusiv din caramida cu finisaje extra si calitate premium. De mii de ani, cele 4 elemente esentiale,focul, aerul, apa si pamantul au fost folosite pentru a produce un material de constructie incomparabil cu oricare altul: caramida.

In zilele noastre o cladire trebuie sa fie mai mult decat frumoasa.  Ea trebuie, de asemenea, sa si fie conceputa architectural astfel incat sa aduca beneficii celor care urmeaza sa locuiasca in ea. Materialele de constructii, precum caramida, sunt atat de versatile incat pot satisface toate aceste cerinte.

Este o zona rezidentiala unde ai totul la indemana: nu mai trebuie sa iti faci griji pentru mijloacele de transport in comun, ai statii de autobuz si tramvai in cartier, ai toate utilitatile asigurate, apa, gaz, canalizare, electricitate, cablu TV si fibra optica.

La Moghioros Park Residence iti asiguram tot confortul unei vieti implinite, deoarece stim ca achizitia unei case este una dintre cele mai importante decizii pe care o luam in viata.