Select Page

Ansamblul Millo Village reprezinta expresia faptului ca echilibrul dintre linistea oferita de natura si agitatia orasului este posibil.

 Amplasat pe strada Matei Millo, 114, Voluntari, ansamblul se afla la doar 400 de metri distanta de 2 paduri; Andronache si Cretuleasca, iar zona 0 de business a capitalei (Promenada – Pipera – Aurel Vlaicu) se afla la numai 15 minute distanta. Spitalul Fundeni se afla si el la 15 minute distanta.

 Punctul de intrare pe A3 se afla la o distanta de 2 km. Iesirea si intrarea din/in Bucuresti prin autostrada A3 sau pe centura devin astfel extrem de facile, economisind timp pretios celor ce locuiesc in Millo Village.

 Ansamblul este format din 44 case: 24 in sistem insiruit si 20 in sistem duplex. Regimul de inaltime este P + 1 + mansarda, casele avand, parter, etaj si mansarda locuibila. Suprafetele utile sunt de 150 mp pentru casele insiruite, respectiv 170 mp pentru casele duplex. Fiecare casa are propria curte de 40/50 mp si 2 locuri de parcare.

 Accesul este securizat si se face pe o singura poarta. In cadrul complexului mai exista un loc de joaca pentru copii si o parcare pentru vizitatori.