Metropolitan Mihai Bravu este un proiect nou ce dispune de o pozitionare excelentă, fiind localizat în apropierea Parcului Tineretului și a Mall-ului Vitan, având acces direct la Șos. Mihai Bravu, infrastructura completă, bransare la toate utilitătile, acces pietonal în conditii civilizate, iar în imediata vecinătate se află mai toate punctele de interes major cum ar fi institutii de învătământ, spitale, grădinite, școli, centre comerciale și hipermarketuri. Toate apartamentele din Metropolitan Mihai Bravu sunt decomandate, cu bucătăria închisă și dispun de suprafete generoase.

Metropolitan Metalurgiei este proiectul rezidențial pe care îl vei numi de acum, acasă. Localizat în zona de sud a Bucureștiului, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, dar și de una dedicată mijloacelor de transport în comun, vei avea acces facil către rețeaua întregului oraș. Magazinele, școlile sau grădinițele, dar și centrul de relaxare din apropierea complexului, nu vor face altceva decât să mărească gradul de confort de care te vei bucura acasă. Vei găsi în oferta noastră apartamente cu 2 și 3 camere, dar și garsoniere de tip studio, aflate pe un regim de înălțime S+P+10 etaje. Compartimentate inteligent, complet finisate și spațioase, vino să vezi cum arată casa la care ai visat întotdeauna!

Metropolitan Policolor este proiectul rezidențial pe care îl vei numi de acum, acasă. Localizat în zona Pallady, langa de stația de metrou Nicolae Teclu, vei avea acces facil către rețeaua întregului oraș. Magazinele, școlile sau grădinițele nu vor face altceva decât să mărească gradul de confort de care te vei bucura acasă. Vei găsi în oferta noastră apartamente cu 2 și 3 camere, dar și garsoniere de tip studio, aflate pe un regim de înălțime S/+D/+P+5E/7E/9E. Compartimentate inteligent, complet finisate și spațioase, vino să vezi cum arată casa la care ai visat întotdeauna!

Metropolitan Berceni este cel mai nou imobil dezvoltat de Metropolitan Residence în zona de sud a Capitalei, având o poziționare care asigură accesul simplu și rapid la punctele de interes din zonă. Situat la numai 5 minute de stația de metrou Dimitrie Leonida, proiectul a fost conceput plecând de la ideea de a te ajuta să găsești echilibrul perfect între siguranță, confort, durabilitate, si un preț corect