Select Page

Avantgarden 3 este cel mai mare ansamblu rezidenţial din Transilvania, având la baza peste 3500 de apartamente finalizate şi predate şi o experienţă în domeniu de peste 10 ani.

Avantgarden 3 oferă celor peste 3500 de familii care locuiesc deja în cartierul brașovean un mediu sigur, curat și plin de verdeață, având tot confortul pe care îl oferă orice oraș european. Suprafața terenului pe care se dezvolta complexul este de 18 hectare, din care 30% este destinat construcțiilor, iar restul pentru alei pavate și infrastructură, spații verzi și zone de agrement destinate diverselor categorii de vârstă.

Cartierul oferă acces facil către mijloacele de transport în comun, se află în imediata apropiere de grădiniţe şi şcoli și dispune de spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii. În plus, în imediata apropiere se află magazine și centre comerciale

Proiectul Avantgarden 3 s-a dezvoltat pe parcursul a 3 faze. Prima fază s-a derulat în perioada 2009-2014 şi cuprinde 1670 de apartamente finalizate şi predate. A doua fază este în curs de derulare cuprinzând un total de 1.200 apartamente, dintre care până în prezent s-au predat o proporție de peste 80% din ele. Demararea construcţiilor pentru faza III, care va totaliza 13 imobile, a început din vara anului trecut şi vor avea termen de finalizare în 2020.Începând cu vara acestui an am demarat faza a IV-a a proiectului nostru la finalul căreia vom face fericite alte 1400 de familii, oferindu-le un loc pe care să-l numească ”acasă”.

”Micul nostru  din interiorul orașului”, Avantgarden 3, crește pe zi trece, se însuflețește, devine tot mai armonios în construcții și plin de viață. În Avantgarden 3, ne-am orientat toate planurile, previziunile și eforturile spre a crea o comunitate, în care sentimentul de ”acasă” să fie îmbrățișat de către toți cei care fac parte din această familie.

Maurer Residence este un proiect ambițios, care transpune în realitate elementele definitorii ale companiei Maurer Imobiliare: calitate, comunitate, implicare, transparență și seriozitate. Acest ansamblu rezidențial se află într-unul din punctele cheie ale Brașovului – zona Tractorul.

Maurer Residence se întinde pe o suprafață de 3,6 ha, unde vor fi ridicate 14 imobile cu diferite regimuri de înălțime. Astfel, cartierul va avea în componența sa blocuri de 8, 6 sau 4 etaje. Structurile apartamentelor ating o gamă variată de compartimentări. Cele 750 de apartamente vor fi amenajate folosindu-se cele mai bune materiale de la furnizorii noștri de încredere.

Începând cu vara acestui an am demarat faza II a proiecului Maurer Residence. Tindem să ne perfecționăm continuu și pe măsură ce înaintăm să aducem un plus valoare proiectelor noastre. Acesta este motivul principal pentru care, în proiectarea imobilelor din faza II, am luat în considerare o serie de elemente care asigură, astfel, un nivel ridicat al calității.

Proiectul Maurer Residence 2 este situat pe strada Nicolae Labiș, la o distanță de cca. 950 m de B-dul 13 Decembrie. Acest lucru, ne determină să considerăm locația proiectului Maurer Residence 2 ca fiind una excelentă, întrucât îmbină perfect nevoia de liniște și detașare fată de agitația specifică unui centru urban, dar, în egală măsură, locatarii se pot bucura de accesarea cu ușurintă a unei game largi de servicii și centre comerciale aflate în imediată proximitate.

Toate imobilele sunt dotate cu parcări subterane pentru a spori gradul de confort și accesibilitate, aceasta fiind o altă dorință manifestată de către clienții noștri pe care am ascultat-o și am transpus-o în realitate. Bineînțes, și în acest nou ansamblu rezidențial, vom păstra un echilibru perfect între construcții și spații verzi, vom pune accent pe crearea de locuri de joacă pentru copii și spații de relaxare, toate acestea contribuind la conturea noțiunii de comunitate.

Maurer Residence Constanta este un proiect marca Maurer Imobiliare, cel mai mare dezvoltator din centrul țării, și își propune să dezvolte la malul mării un ansamblu rezidențial-emblemă pentru orașul Constanța.

Pe un teren cu o suprafață de 15,7 ha, situat în partea de nord a orașului Constanța, vor fi construite peste 3,400 de unități locative cu structuri și compartimentări diverse, gândite pentru a fi ușor amenajate și folosite.

Pentru că Maurer Imobiliare nu dorește o simplă dezvoltare imobiliară, ci crearea unui stil de viață, amprenta pe care dorim să o lăsam în Constanța este aceeași ca în cazul tuturor comunităților ridicate de Maurer Imobiliare – adevărate ”orașe în interiorul orașului”, cu toate elementele necesare unui habitat occidental.

Din harta ansamblului Maurer Residence Constanța nu vor lipsi spațiile verzi, locurile de joacă pentru copii, spațiile comerciale sau centre private de învățământ.

Materialele folosite pentru realizarea clădirilor sunt de cea mai bună calitate, fiind ultimele apariții de pe piața de profil. Ceea ce este definitoriu pentru ansamblurile ridicate de Maurer Imobiliare este faptul că apartamentele sunt complet utilate – clientul urmând să vină doar cu mobila.

Un alt atu al ansamblului nostru este proximitatea față de unul din cele mai mari centre comerciale din Constanța – Carrefour Tomis, și de mall-ul Vivo! – situat într-un punct-cheie al orașului – la intrarea dinspre București.

Pentru că ne dorim ca apartamentele să ajungă la un număr cât mai mare de oameni, Maurer Residence Constanța pune la dispoziție și un consultant pentru credite – așadar, clienții vor primi cele mai bune sfaturi pe plan financiar.