Select Page

Liziera este un ansamblu rezidential construit in nordul capitalei, mai exact in zona Pipera, unde luxul si confortul au fost un factor decisiv pentru arhitectii nostri in gandirea proiectului. Ansamblul cuprinde o cladire comerciala si 4 cladiri rezidentiale cu 180 de apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthouse-uri.

Din cele 180 de apartamente, in momentul de fata mai avem disponibile 28 de unitati. Liziera, este un proiect un un design deosebit, ce a fost gandit pana la cel mai mic detaliu. Astfel rezidentii ansamblului se bucura in egala masura de padurea Baneasa si de aerul curat, dar si de suprafete generoase, lobby-uri spatioase la parterul fiecarei cladiri, spatiu de joaca pentru copii, zone de relaxare, intimitatea si siguranta unui ansamblu rezidential inchis.

Pozitionarea imobilului in zona Pipera va ofera acces catre scoli si gradinite cu prestigiu, zone comerciale, mall -uri, cladiri de birouri, spatii de agrement si centre SPA. Pentru a va convinge puteti sa ne vizitati in Bulevardul Pipera, nr. 166-168.