Select Page

Case individuale Corbeanca – Cartier “Le Petit Village”

Conceptul nostru de vilă clasica, îmbină două elemente importante: concepția și construcția, care sunt interconectate și tratate în mod armonios de echipa noastră. Concepția se referă la proiectul tehnic arhitectural care este realizat de arhitecții talentați și cu viziune cu care colaborăm. Construcția vizează toate etapele de edificare a vilei, pornind de la fundație și până la ultimele detalii, intimizările și finisajele interioare.

Ansamblul “Le Petit Village” doreste sa ofere un altfel de stil de viata, locatari si vecini de calitate, conditii de viata excelenta si un confort maxim.
Intrarea in cartier este asigurata de o bariera, accesul locatarilor se face pe baza de cartela. In cadrul complexului clientii vor gasi confort, liniste si siguranta. Interiorul complexului va fi amenajat cu spatii verzi, oferindu-va posibilitatea sa petreceti placut timpul dumneavoastra liber impreuna cu familia.

Ansamblul “Le Petit Village” se evidentiaza prin spatii generoase, aer curat, padurea din apropiere, parcul Corbeanca situat la aproximativ 100 metri, lacul si arhitectura deosebita.

Amenajarile exterioare cu multa verdeata creeaza un climat foarte placut si armonios.
Casele sunt construite in mod traditional pe fundatie de beton armat si caramida Porotherm (30 cm), cu izolatie la exterior, iar la interior vata minerala placata cu rigips, peretii interiori din structura usoara – rigips, invelitoarea casei din Tabla Lindab, reprezinta cateva elemente definitorii ale ansamblului rezidential. Complexul dispune de electricitate, gaze naturale, apa curenta, canalizare, fosa septica.

Complexul Le Petit Village cuprinde 2 tipuri de case:

Marsilia: suprafata total construita: 176 mp, suprafata teren: incepand de la 326 mp

Paris: suprafata total construita: 213 mp, suprafata teren: incepand de la 412 mp.