De la prima vedere, proiectul nostru boutique se remarcă prin design-ul unic, iar regimul mic de înalțime îl integrează mai degrabă în arhitectura caselor de lux, excluzându-l din rândul construcțiilor înalte tip bloc, conferind un plus de intimitate, liniște și confort.
Numărul de locatari este de asemenea unul foarte restrâns, ceea ce va face ca ambianța și comunicarea între aceștia să se dezvolte în cel mai plăcut mod.

Pentru fiecare apartament am conceput terase foarte mari, cu suprafețe variabile între 15 metri pătrați și 110 metri pătrați, așa încât să vă oferim locul cel mai potrivit în care vă veți putea savura micul-dejun, cafeaua sau veți putea citi cartea preferată.
Terasele fiind atât de ample, se pot amenaja cu flori, plante, arbuști, mobilier de grădină, aducând aerul curat și mai aproape de locuința dvs.

În oricare dintre apartamentele complexului vă veți bucura de prospețimea naturii și de adierea vântului de pădure. Forfota orășenească, traficul și zgomotul permanent al claxoanelor, vor dispărea cu totul, iar în schimb, vă veți bucura de cântecul păsărilor, de albastrul cerului, de plimbări pe malul lacului, de răsărituri sau apusuri de soare oglindite în luciul apei.