Select Page

Ansamblul imobiliar ISG RESIDENCE III, ce se edifică în zonă centrală, lângă Parcul Carol, este estimat la o valoare investițională de aproximativ 16.000.000 euro. Acesta va cuprinde 235 de apartamente, dispuse în 4 imobile cu un regim de înălțime de P+9 etaje.  În cadrul ansamblului se găsesc garsoniere și apartamente de 2 și 3 camere, ce se remarcă prin stilul arhitectural modern. Având în spate o experiență de 13 ani pe piața construcțiilor civile, constructorul IMOBILIARE SOLUTIONS GROUP vă propune o nouă abordare: apartamente decomandate, amenajate modern și branșate individual. Accentul construcției se pune pe costuri mici de întreținere, finisaje de calitate și dotări cu echipamente de la cei mai buni producători pentru asigurarea confortului fiecărui locatar.

ISG RESIDENCE III se dezvoltă pe o suprafață de teren de 5.341 mp și include spații comerciale, grădiniță, magazin Shop&GO, locuri de parcare supraterane (la nivelul solului și sistem Klaus) și subterane și loc de joacă pentru copii.

Ansamblul rezidențial se va construi în două etape, prima etapă cuprinde Corpul 1 și Corpul 2 cu termen de finalizare la sfârșitul anului 2018, iar cea de-a doua etapă cuprinde Corpul 3 și Corpul 4 cu termen de finalizare în primul trimestru din 2019.