Select Page

Numărul 1 pe piața de mașini și utilaje agricole din România!

Prezentă pe piața românească din 1996, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole. Rezultatele obținute de companie în 2018 confirmă poziția sa de lider pe piață din România. Cu peste 500 de angajați și 19 puncte de lucru distribuite pe tot teritoriul țării, IPSO Agricultură răspunde în cel mai scurt timp tuturor solicitărilor fermierilor.

Parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în 9 țări din lume, cele mai multe din Europa, IPSO Agricultură este importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar.

În portofoliul IPSO Agricultură se regăsesc și produse marca John Deere destinate întreținerii spațiilor verzi. Extrem de fiabile și robuste, aceste echipamente transformă activitatea de întreținere a zonelor verzi și de curățenie a spațiilor adiacente într-o reală plăcere, cu vizibile rezultate. Fie că ești pasionat de întreținerea propriei tale oaze de verdeață, fie ca execuți aceste lucrări în calitate de antreprenor, cu echipamentele John Deere nu ai cu sa fii nemulțumit !

Astfel că, de la mașini de tuns gazonul pentru spațiile mici și tractorașe pentru tuns iarba, pana la tractoare utilitare compacte echipate cu o variata gama de implemente dedicate curățeniei stradale, totul poate fi achiziționat de la IPSO Agricultură.  

Pentru o tăiere a gazonului perfectă până la ultimul fir alege soluțiile oferite de  John Deere prin IPSO Agricultură, gama de Echipamente pentru Intreținerea Spațiilor Verzi.