Select Page

Dobrogeanu Gherea Residence

Dezvoltat intr-una dintre dintre cele mai apreciate zone ale Capitalei, cea de Nord, ansamblul imobiliar Dobrogeanu Gherea Residence a fost proiectat sa se integreze armonios in peisajul de case din zona. Astfel, imobilul surprinde prin designul curat si modern, realizat in intregime din materiale de constructie premium, si prin regimul mic de inaltime, care ii confera un grad ridicat de intimitate. Pentru ca a fost creat pentru un numar restrans de locatari, ansamblul rezidential Dobrogeanu Gherea Residence este alegerea perfecta pentru persoanele care apreciaza linistea si confortul zonelor verzi, si care iubesc viata urbana, dar nu si tumultul unui oras de dimensiunile Capitalei.

Situat in cartierul Baneasa, ansamblul Dobrogeanu Gherea Residence se inalta pe 4 niveluri si cuprinde 8 apartamente de 3 si 4 camere. Cu suprafete mari si compartimentari moderne, apartamentele sunt ideale pentru familiile cu copii, dar si pentru persoanele care apreciaza spatiile generoase. In plus, locatarii beneficiaza si de 12 locuri de parcare, un lift de 4 persoane, 8 boxe pentru depozitare, iar la ultimul nivel sunt situate si 2 terase de dimensiuni foarte mari.

Pozitionarea ansamblului Dobrogeanu Gherea Residence este, de asemenea, avantajoasa. Acesta are in apropiere cel mai mare parc din Bucuresti, Parcul Regele Mihai al Romaniei (fostul parc Herastrau), dar si cel mai mare centru comercial din Capitala, mall-ul Baneasa Shopping City. In imediata proximitate exista si institutii de invatamant – de la gradinite pana la scoli si licee, atat private, cat si de stat. Accesul spre centru sau spre alte puncte importante din oras se face rapid, datorita bunei pozitionari a imobilului.

Puncte forte proiect

 Dobrogeanu Gherea Residence a fost construit respectand cele mai inalte standarde de calitate, pentru a indeplini toate exigentele unui imobil modern. Amplasat intr-o locatie deosebita, pe strada cu acelasi nume din cartierul Baneasa, ansamblul beneficiaza de un design premium, o arhitectura moderna si de finisaje de calitate superioara. Pentru o iluminare naturala optima a fiecarui spatiu, ferestrele au fost inteligent dimensionate si sunt prevazute cu ochiuri mobile care permit ventilarea naturala a spatiilor interioare. Tamplariile exterioare sunt realizate din profil de aluminiu de culoare gri inchis mat, cu geam termopan triplu stratificat, care asigura o izolare fonica superioara. Finisajele interioare au fost alese in functie de destinatia spatiilor – astfel pardoseala camerelor de locuit este din parchet stratificat, in timp ce holurile, bucatariile si baile au placi ceramice portelanate de cea mai inalta calitate. De asemenea, rampa de acces in imobil si holurile de la etaje sunt placate cu gresie ceramica portelanata antiderapanta, iar treptele scarilor sunt placate cu lemn. La nivelul parterului au fost prevazute locuri speciale de depozitare a deseurilor, usor accesibile locatarilor.

Intreaga suprafata rezidentiala este protejata 24 de ore din 24, astfel incat accesul in incinta este controlat si monitorizat permanent. Pentru a spori siguranta si confortul locatarilor, cladirea

este monitorizata printr-un sistem video de supraveghere, iar accesul in imobil se face doar pe baza unor cartele magnetice personalizate.

Puncte forte zona

Ridicat in cea mai verde si mai nepoluata zona a Capitalei, in cartierul Baneasa, Dobrogeanu Gherea Residence este locul in care te vei simti imediat ca acasa si care se potriveste stilului tau de viata, fie ca este dinamic si exigent sau linistit si relaxat. De ce? Pentru ca zona de case in care este construit imobilul este linistita si exclusivista, totodata. Pentru ca ai, la o distanta foarte mica, parcuri in care poti alerga sau unde te poti plimba cu cei mici, inclusiv parcul Herastrau. Pentru ca cea mai apreciata destinatie de cumparaturi din Bucuresti, mall-ul Baneasa Shopping City, zona comerciala Feeria si magazinul Ikea sunt in imediata vecinatate, la fel si Promenada Mall. La doi pasi de casa ai clinici private, dar si o maternitate Regina Maria. Plus un spital veterinar foarte bine dotat.

Nu trebuie sa iti faci griji nici pentru educatia celor mai mici din familie. Chiar pe strada ta, gasesti gradinite de stat si private, iar in proximitate, scoli si licee bine cotate. Iar atunci cand vrei sa iesi in oras, cele mai bune restaurante si cluburi sunt situate tot in zona de nord a Capitalei! Nu faci mult pana in piata Victoriei sau pana in centru nici la orele de varf, pentru ca strada ta se intersecteaza direct cu DN1. Cand nu ai chef sa iei masina, transportul in comun este o solutie utila: ai in apropiere o statie in care sosesc autobuzele RATB. Iar pentru amatorii de destinatii internationale, avem inca o veste buna: aeroportul Henri Coanda este la doar cativa kilometri distanta si un drum catre sau de la aeroport nu dureaza, in medie, mai mult de 15 minute.

Tipuri de apartment

Ansamblul rezidential Dobrogeanu Gherea Residence are 8 apartamente de 3 si 4 camere, repartizate cate doua pe fiecare nivel. In functie de preferinte si de specificul familiei tale, poti alege intre cele doua tipuri de apartamente de 3 camere si cele doua tipuri de apartamente de 4 camere pe care ti le punem la dispozitie. Toate au suprafete generoase, camere luminoase, design modern si finisaje de cea mai buna calitate. De asemenea, fiecare apartament este prevazut cu o logie. Datorita bunei izolari fonice si sistemului de ferestre tripan, fiecare locuinta din imobil este o oaza de liniste si confort, perfecta atat pentru viata de zi cu zi a familiei tale, cat si pentru un eventual spatiu de lucru. Am acordat o atentie sporita detaliilor, pentru ca nicaieri nu trebuie sa fie mai bine ca acasa. Te asteptam sa ti le prezentam!

Apartamente cu 3 camere

Perfecte pentru familiile tinere, apartamentele cu 3 camere din cadrul ansamblului nostru beneficiaza de un spatiu locativ de aproximativ 77 mp utili, impecabil compartimentati. Astfel, fiecare apartament are doua dormitoare, doua bai, un living amplu si o bucatarie plus o zona de dinning. Doua dintre cele 4 apartamente de 3 camere au si un spatiu destinat spalatoriei.

Apartamente cu 4 camere

Pentru familiile cu mai multi membri sau pentru cei care apreciaza spatiile generoase, aceste apartamente sunt solutia ideala. Cu trei dormitoare, doua bai si un grup sanitar, un living spatios si o bucatarie mare, apartamentele au o suprafata utila de aproximativ 100 mp si satisfac exigentele fiecarui membru al familiei in parte.