Greenfield Residence, cartierul îmbrățișat de pădure

Situat în Sectorul 1, zona de nord, GREENFIELD Residence este oaza ta de liniște și relaxare, în același București, dar diferit.

Greenfield a pornit de la dorința de a oferi opțiunea unui stil de viață calitativ și de a forma o comunitate iubitoare de natură, responsabilă și activă în protejarea ei.

Aici poți alege între apartamente noi, finalizate, de 2, 3 sau 4 camere, fie amplasate la etaj, cu terase spațioase, fie situate la parter, cu grădini.

Definite de un design practic, compartimentare inteligentă și finisaje de înaltă calitate, apartamentele din Greenfield sunt gândite pentru confortul și siguranța ta.

Visul frumos care înconjoară Greenfield este format din 900 Ha de pădure, respectiv îngemănarea Pădurii Băneasa cu Pădurea Tunari. Pe lângă pădure, în Greenfield te poți bucura și de Parcul Platanilor, un parc privat de 6.000 mp, un plus pentru un cadru natural unic.

Aici, beneficiezi de facilități și opțiuni de petrecere a timpului liber:

– plimbări în aer liber;
– circuite cu bicicleta prin pădure;
– 9 locuri de joacă pentru copii;
– un teren de sport multifuncțional;
– zonă de fitness;
– o zonă de recreere.

Rezidenții au transport asigurat și beneficiază de facilități precum: Mega Image Shop & Go, restaurant, cabinet medical, cabinet stomatologic, școală primară privată. În cartierul îmbrățișat de pădure se asigură sistem de pază de 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.

Completează-ți ritualul de dimineață cu o cafea savurată admirând verdele proaspăt al pădurii și destinde-te, seară de seară, cu plimbări în aer liber sau mici proiecte de grădinărit.

Nu schimba orașul, schimbă peisajul. Ansamblul rezidențial GREENFIELD asigură echilibrul perfect între om și natură.