GREENFIELD Baneasa este oaza ta de liniste si relaxare. Intr-un cadru natural veritabil, cu o arhitectura contemporana, definita de linii clare si suprafete netede, fara detalii complicate, ansamblul ofera finisaje impecabile, dotari si facilitati multiple rezidentilor sai.

In GREENFIELD Baneasa, poti alege intre apartamentele de la etaj, cu terasa spatioasa si cele de la parter, cu gradina.

Parcul Platanilor – cel mai mare parc privat din sectorul 1, cu o suprafata de 6000 mp include locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness si zona de recreere.

Ansamblul rezidential GREENFIELD asigura echilibrul perfect intre om si natura!

Experienta si calitatea vietii stau mereu la baza alegerii unor materiale prietenoase cu natura. Integrarea armonioasa a cartierului in cadrul natural este prioritatea noastra.

Daca iti doresti sa petreci cat mai mult timp alaturi de cei dragi, bucura-te alaturi de micutii tai la locul de joaca sau invita-ti prietenii la un meci de baschet, pe terenul special amenajat.

Completeaza-ți ritualul de dimineata cu o cafea savurata admirand verdele proaspat al padurii si destinde-te, seara de seara, cu plimbari in aer liber sau mici proiecte de gradinarit.