Select Page

FeliCity este un complex rezidențial situat în Nordul Bucureștiului, pe strada Agatului, nr 43,  Sectorul 1. Prin localizarea sa,  în proximitatea Pădurii Băneasa, cu acces facil spre zona de business Pipera, FeliCity este o variantă avantajoasă pentru cei care aspiră la o locuință spațioasă în cea mai verde și atractivă zonă a Capitalei.

Ansamblul însumează, într-un raport calitate-preț echilibrat și avantajos, peste 300 de apartamente moderne și finalizate, distribuite în locuințe de 2, 3 și 4 camere, ce au suprafețe cuprinse între 73.60 mp și 105.18 mp utili.  Dincolo de atmosfera deschisă și modernă, apartamentele FeliCity dispun de compartimentări eficiente, finisaje de calitate, dar și de terase mari, locuințele situate la parter bucurându-se de grădini mari, cu deschideri largi. În cadrul complexului, întins pe cele 10ha, se regăsesc spații verzi special amenajate, grădini, terenuri de joacă pentru copii și alte zone de relaxare precum foișorul sau terenul polivalent de sport, de care se bucură în prezent o comunitate formată din peste 280 de familii rezidente. Totodată, complexul dispune de parcări subterane și supraterane, iluminat stradal, acces securizat, serviciu de pază și de administrare a imobilului, menite să asigure siguranța și confortul locuitorilor.

Într-un concept unic, FeliCity integrează toate facilitățile necesare unei familiii preocupate de un stil de viață echilibrat, învăluit de liniștea naturii dar conectat la vibrația orașului.