Select Page

Viitorul complex rezidential EdenLake cu 388 de unitati si parcare subterana, pregătește toate serviciile și facilitatile de care ai nevoie să trăiești ca-n rai, la tine acasă. Eden Lake imbina perfect cea mai larga selectie de facilitati oferita de un ansamblu imobiliar , facilitati de lifestyle, de socializare, de agrement, sportive si de shopping. Locul ales pentru Eden Lake, e unul special: cartierul Pipera, malul lacului Șaulei, vecin cu pădurile Andronache și Boldu-Crețuleasca.

Când apartamentul tau este situat chiar lângă lac, într-un ansamblu ce beneficiază de toate facilitățile unui resort, de la piscine la restaurante, de la locuri de joacă pentru copii la locuri de relaxare pentru adulți, suntem siguri că veți vrea măcar să ne vizitați, să vă convingeți că raiul exista.

Apartamentele din Eden Lake de 2, 3 si 4 camere sunt gandite sa se adapteze nevoilor oricarei persoane fiind proiectate la cele mai inalte standarde, cu solutii pentru eficientizarea costurilor de intretinere.

Pentru că nimic nu se compară cu puterea naturii de a liniști și vindeca un suflet întors acasă după o zi plină, spațiile verzi acoperă 70% din suprafața complexului.

A deveni proprietar in Eden Lake este o oportunitate, in primul rand datorita accesului la o calitate ridicata a proprietatii tale, dar mai ales prin bucuria de zi cu zi generata de o comunitate exclusivista