Select Page

Cu o experienta de peste 25 de ani in constructii si dezvoltare imobiliara, De Silva Residences vine cu doua proiecte rezidentiale, Casa del Mar si First Residence in Mamaia Nord.

Casa del Mar este cel mai aerisit ansamblu rezidenţial din Mamaia Nord, iar toate apartamentele au vedere la mare. Se remarca prin locatie, arhitectură, linii curbe inspirate de valurile marii, compartimentări interioare ingenios gândite, terase cu vederi spectaculoase, piscine, smart house, parcare etc.

First Residence, Mamaia Nord, O lume a eleganţei în prima linie a mării, este un proiect modern, elegant, cu facilităţi exclusiviste: restaurante, spa cu aromaterapie, saună, masaj, sală de fitness, cigar club şi wine tasting room, beach cabanas, piscină semi-olimpică, spaţiu de joacă copii, sală de evenimente & more. Windham hotel este parte a conceptului nostru.

Toate apartamentele au suprafeţe vitrate mari, din tavan până la podea, vederi panoramice care îţi taie răsuflarea, finisaje premium care să reflecte nivelul şi calitatea la care nu doar te aştepţi, dar pe care le meriţi.