Select Page

CRISTAL HOUSES – Proiect Cristal IN ROW

Cristal Houses va prezinta un nou ansamblu rezidential, CRISTAL IN ROWformat din 14 case insiruite si 2 case tip duplex, ce se intinde pe o suprafata de 3600mp, un ansamblu privat ce dispune de toate utilitatile si o curte interioara .

Ansamblul este situat pe strada Cuza Voda, o strada selecta pe care se afla de asemenea si Politia, Primaria, Scoala Primara nr 1 si Sala Sporturilor . Pe strada circula autobuzele R455 si maxi-taxi privat  care ajung la statia de metrou Costin Georgian si fac legatura cu diferite tramvaie.

Casele sunt formate din 3 dormitoare , 3 bai, bucatarie inchisa, dressing si debara si vin la pachet cu 2 locuri de parcare situate in curtea interioara si privata a ansamblului. 

Intr-o continua dezvoltare zona a inflorit in ultimii 5 ani, transformandu-se intr-un cartier rafinat, privat de galagia si haosul Bucurestiului dar totodata foarte accesibil pentru orice alte puncte de referinta ale capitalei.

Casele sunt construite in sistem decomandat P+1+Pod, edificate pe loturi cu suprafete cuprinse intre 115 mp si 200 mp.

Plecand de la o idee originala, cele 14 case identic proiectate se diferentiaza prin dimensiunea curtii, pastrand astfel o linie armonioasa a arhitecturii de ansamblu.

Constructiile au o amprenta la sol de cca 78 mp cu o suprafata totala de cca 156  mp si sunt divizate astfel:

      – Parter: livng-room spatios cu zona de luat masa si iesire catre curte, bucatarie inchisa, o baie si un hol.

      – Etaj: dormitor matrimonial cu dressing si baie, alte doua dormitoare generoase, hol si baie.

Pozitionarea gradinii si a terasei in partea din spate a caselor confera un spatiu intim, relaxant si linistit potrivit visului oricarei familii.

Casele se vand la cheie : gresie, faianta, parchet, centrala termica, termopane si obiecte sanitare.