Cortina Academy, castigator al premiului “Cel mai bun concept de locuire”, este localizat intr-o zona de exceptie a capitalei, vis-à-vis de Palatul Cotroceni si Academia Militara, in Bd Geniului nr 46-48. Ansamblul are acces direct si facil la principalele bulevarde si beneficiaza de proximitatea imediata a unor puncte de interes major: Spitalul Universitar, Facultatea de medicina, Facultatea de inginerie, Palatul Cotroceni, Academia Militara, Gradina Botanica (500m), noul nod office din zona de vest, AFI Palace (600m), Centrul comercial Orhideea (1500m), noua statie de metrou Academiei (100m) si multiple mijloace de transport in comun.

CORTINA ACADEMY continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara, stabilite deja prin ansamblul CORTINA RESIDENCE, prin care am dovedit ca putem realiza lucruri de exceptie.

Modern si exclusivist, intruneste cu siguranta cele mai exigente cerinte in materie de calitate, lux si eleganta, totul intr-un design modern.

Ansamblul rezidential inglobeaza o mare atentie la comfort si utilitate a spatiului, pentru a se potrivi cu un stil de viata activ si modern.