Select Page

1Development îți prezintă Central, cel mai nou proiect al nostru, un ansamblu rezidențial de amploare situat pe Str. Vasile Lascăr nr. 216-218, la 3 minute de Parcul Circului și la 5 de stația de metrou Ștefan cel Mare!

Parcul Circului, spații comerciale, restaurante, grădinițe, școli – acestea sunt câteva dintre numeroasele facilități din apropiere ce garantează că te vei bucura de un stil de viață modern și activ.

Cât despre facilitățile din cadrul complexului, avem grijă ca acasă să ai tot confortul și siguranța pe care ți le dorești pentru tine și familia ta: Central va dispune de locuri de parcare subterane, parcări pentru vizitatori, boxe de depozitare, spații comerciale la parter, spații verzi ideale pentru joacă și deconectare, supraveghere video 24/7.

În ceea ce privește finisajele apartamentelor, am ales să folosim cele mai bune soluții tehnice și materiale – de exemplu: sistem de încălzire în pardoseală Rehau, centrală termică individuală Buderus, țevi fonoabsorbante Rehau pentru canalizare, rezervor WC Geberit încastrat în perete, tâmplărie Salamander cu 3 foi de geam și 3 chedere.

Pentru mai multe informații despre viitoarea ta casă din centrul Bucureștiului te așteptăm însă cu drag la standul nostru de la Imobiliarium.

Ne vedem acolo!