Select Page

Ați ajuns la locul potrivit. Un loc in care vă veți simți cu adevărat ACASA.

Casa Presei Residence este un proiect rezidențial situat la 10 minute de centrul orașului București,  in zona verde din spatele Casei Presei ce oferă toate avantajele unei clădiri noi, finisată modern cu materiale de calitate, conceputa pentru modul în care trăim astăzi.

Rezultatul final va fi un ansamblu de locuințe colective cu un regim de înălțime 2S+P+9E+10+11R, ce va cuprinde apartamente cu  1, 2, 3 si 4 camere, penthouse-uri spectaculoase si locuri de parcare.

Vă veți bucura de avantajul de a locui într-o zonă verde în apropierea lacului Băneasa dar în același timp in apropiere de centrul orașului beneficiind de un acces rapid prin Bulevardul Poligrafiei și Bulevardul Kiseleff.

Proiectul este dezvoltat în imediata apropiere a zonei de birouri, din nordul orașului, formata din City Gates Towers, Bucharest Business Park, Petrom City si a centrului expozițional Romexpo, precum si la 2 minute de Deutsche Schule Bukarest.

Veți putea ajunge într-o plimbare de 10 minute în parcul Herăstrău, la Muzeul Satului sau Muzeul Minovici.

Nu în ultimul rând sunteți aproape de cele mai importante si elegante zone comerciale ale orașului, Băneasa Shopping City si Promenada Mall.