Avalon Estate

Aflat în partea de nord a Bucureștiului, între Aviației și Pipera, ansamblul rezidențial Avalon Estate lansează o provocare în ceea ce privește calitatea vieții, diferențiindu-se substanțial de nivelul cu care ne-au obișnuit proiectele rezidențiale existente. Dezvoltat pe un teren de 8.1 hectare, Avalon Estate își propune să găzduiască 733 locuințe personalizate, oferite în multiple opțiuni de modele și planuri, și care vor fi construite cu pasiune și mare atenție la detaliu. Cu 2.8 hectare ce se vor transforma în spații verzi, proiectul va deveni unul din cele mai căutate ansambluri de locuințe din București.

Marmura Residence

Aflat la doar 100 de metri față de stația de metrou Jiului, Marmura Residence îmbogățește peisajul urban din Bucureștii Noi cu o arhitectură exterioară originală lipsită de repetitivitate, interioare eficiente fără stâlpi sau grinzi vizibile și un mix complet de facilități pentru cei ce apreciază calitatea și un stil de viață modern. Proiectul este dezvoltat pe o suprafață de 15.000m2, oferind 458 de apartamente de 1-4 camere. Unitățile beneficiază de spații de depozitare ample, acces la cel puțin un balcon, o terasă sau o grădină și locuri de parcare la subsol.

Pe lângă o arhitectură modernă, jocul de înălțimi al celor 5 clădiri, completat de suprafețe vitrate mari, garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei. În plus, beneficiezi de spații verzi generoase în curtea interioară, un parc urban pe treptele ansamblului, precum și acoperișuri verzi și un lounge generos. Totul este completat de o galerie ce include cafenele, restaurante, sală de fitness, farmacie, un spațiu de co-working și alte servicii complementare.