Mai mult decât un proiect imobiliar, Avalon Estate e un concept unic de ansamblu rezidenţial ce oferă calitate și siguranţă locuitorilor săi. Aflat între Aviaţiei și Pipera, în partea de nord a orașului, proiectul ia naștere pe un teren cu o suprafaţă de 8.1 hectare, în imediata vecinătate a zonelor comerciale și de birouri din București.

Poziţionat pe malul unui lac, proiectul oferă, pe lângă intimitate, siguranţă și trafic redus, o ocazie minunată de a prinde rădăcini într-un mediu liniștit și plin de verdeaţă. Conceptul a fost gândit cu atenţie la toate detaliile care asigură confortul, punând un accent deosebit pe parcul central ce impresionează prin grandoare, și pe serviciile comunitare exclusive.

Totul a început cu un amplu studiu de piaţă și cu un proces de proiectare întins pe mai bine de doi ani. Am vrut să îţi înţelegem nevoile și să planificăm fiecare pas pentru a-ţi împlini așteptările. Ca dezvoltator, ne-am luat angajamentul de a asigura și de a menţine standardele de calitate, iar sistemul nostru de administrare a complexului va gestiona trecerea dezvoltării de la fazele finale ale construcţiei până la momentul în care devine căminul tău. Garantăm calitatea proiectului nostru.