Atria Urban Resort este un concept nou de comunitate rezidențială, dezvoltat în colaborare cu compania londoneză JTP Architects, specializată în planificare comunitară. Localizat în sectorul 1, în zona lacului Străulești, în vecinătatea Colosseum Retail Park, ansamblul va totaliza 1.400 de apartamente dezvoltate în patru etape.

Conceptul are la bază o viziune ce pune oamenii în centrul procesului de proiectare. Astfel, am obținut un proiect unde 75% din suprafața de teren va fi acoperită de parcuri interioare, spații verzi, alei și parcaje, integrate într-un concept unitar de peisagistică.

Sub sloganul Alt fel de București, conceptul Atria Urban Resort a pornit de la o idee ambițioasă, cea de a construi un cartier uniform, coerent și corect sistematizat, spațios, care să ofere locuitorilor o desprindere din densitatea și agitația orașului fără a pleca din mediul capitalei, adresa poștală rămânând, așadar, în Sectorul 1. Clădirile au distanțe de minim 30-50 de metri între ele și înalțimea este de P+4 (cu lift).

Atria Urban Resort propune un loc unde vor crește copaci cu posibilitatea de a se dezvoltă armonios și pe înălțimi mari, astfel încât, în câțiva ani, clădirile să fie preluate de coroanele arborilor și aleile umbrite de frunzișul lor.

E drept, nouă hectare permit atingerea acestui obiectiv, toate clădirile beneficieză de grădini interioare, locuri de parcare supraterane, de o arhitectură armonioasă ce amintește de complexele de vacanță, cu proporții corecte și distanțe mari dintre clădiri, acces direct din Șoseaua Chitilei, bulevard cu patru benzi, două pe sens si acces facil către Soseaua de Centura.

Este un cartier independent, conectat la utilitățile orașului care nu afectează înfățișarea unor cartiere istorice. Prima fază a proiectului va fi dată în primire în vara aceasta.

Acestea sunt valorile pe care se bazează acest proiect și acestea sunt atributele Atria Urban Resort. Alt fel de București.