AppTown North – Locuința ta în nordul Bucureștiului

APPTOWN PROPERTY prezintă AppTown North, un imobil rezidențial ce își propune să îți ofere o experiență deosebită de locuire în nordul Bucureștiului.

Amplasat în vecinătatea cartierelor Aviației și Pipera, pe bulevardul Pipera, nr. 1-2E, accesul se realizează cu ușurință din și înspre orice locație din București, atât cu mijloace de transport proprii, cât și cu mijloace de transport în comun. La numai 10 minute sunt localizate stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, centrele comerciale – Mall Pipera, Mall Promenada și Mall Băneasa iar la numai 15 minute, te poți bucura de frumusețea parcului Herăstrău.

AppTown North îți oferă locuințe într-o zonă selectă a capitalei și, de ce nu, în proximitatea locului tău de muncă, cu cât mai multe facilități, pentru un trai relaxant și plăcut într-un mediu liniștit și ferit de trafic.

Ansamblul este compus din 86 de apartamente, deja vândute în proporție de 40% până în luna martie 2019. Este construit într-o singură fază și cuprinde 2 scări cu regim de înălțime P+4E+5E retras pe o suprafață totală construită de 10 000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafețe cuprinse între 66 și 70 mp construiți și apartamente cu 3 camere având suprafețe cuprinse între 85 și 127 mp construiți, la prețuri foarte accesibile, ce urmează a fi predate complet finisate în luna august 2019. Fiecare apartament beneficiază de locuri de parcare proprii, căi de circulație supraterane, alei pietonale, spații verzi, racorduri la toate utilitățile publice și acces stradal direct în bulevardul Pipera.

Finisajele sunt de încaltă calitate în concordanță cu standardele și exigențele actuale, iar materialele folosite provin de la distribuitori de top.

Proiectul oferă soluții cât mai eficiente pentru a asigura locatarilor confortul necesar, atât în interioriul apartamentului cât și în exteriorul lui. Astfel există parcare exterioară amenajată lângă imobil și parcare interioară acoperită, ambele dispunând de locuri spațioase și ușor accesibile.

Proiectul beneficiază de experiența și specializarea firmei de arhitectură BAP, care a proiectat clădirea Ethos House, clădire apreciată de arhitecții din București, cu o identitate aparte asemenea AppTown North.