American Village este cartierul care întruchipează acel stil de viață pe care îl vedem numai în filme: o comunitate restrânsă și liniștită, în care toți copiii se joacă împreună și unde îți face plăcere să îți inviți vecinii pe verandă, la o limonadă.

Situat aproape de bulevardul Pipera, American Village este ferit de agitația orașului, dar totuși conectat la tot ceea ce este important. Pentru un stil de viață relaxat și modern, am creat o adevărată grădină secretă în care să te refugiezi la sfârșitul unei zile pline.

Credem că arhitectura și stilul căminului ar trebui să reflecte personalitatea proprietarului, de aceea am creat spații largi, compartimentate inteligent și am pus accent pe eleganță, confort și funcționalitate. Vei primi casa finisată la cheie, nemobilată, dar cu obiecte sanitare în fiecare baie așa că îți rămâne doar partea amuzantă: alegerea mobilierului potrivit stilului tău.

Va fi foarte ușor să te convingi că aici vrei să locuiești, dacă ne vizitezi pe strada Drumul Bisericii nr. 48. Dar până atunci, poți să găsești mai multe detalii pe www.americanvillage.ro sau caută-ne la 0725 54 53 54 și profită de prețurile promoționale din această perioadă.