Select Page

American Village

Living the Dream

American Village este cartierul care întruchipează acel stil de viață pe care îl vedem numai în filme: o comunitate restrânsă și liniștită, în care toți copiii se joacă împreună și unde îți face plăcere să îți inviți vecinii pe verandă, la o limonadă.

Dezvoltat pe 6,4 hectare, ansamblul rezidențial va cuprinde, în final, 72 de vile și 6 clădiri de apartamente. Situat în partea de Nord a Bucureștiului, cu acces imediat în bulevardul Pipera, în zona centrului de afaceri, American Village este ferit de agitația orașului, dar totuși conectat la tot ceea ce este important.

Credem că arhitectura și stilul căminului ar trebui să reflecte personalitatea proprietarului, de aceea am creat spații largi, compartimentate inteligent și am pus accent pe eleganță, confort și funcționalitate. American Village te așteaptă la sfârșitul unei zile pline, să te desprinzi de agitația orașului și să te bucuri de (re)întâlnirea cu cei dragi.

Va fi foarte ușor să te convingi că aici vrei să locuiești, dacă ne vizitezi pe strada Drumul Bisericii nr. 48. Dar până atunci, poți să găsești mai multe detalii pe www.americanvillage.ro sau la 0725 54 53 54.